Haberler

Ak Partili Yurttaş: Bizim Ruhumuzun Rengi Merhamettir

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz HzAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir"...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz HzAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumunun bin 442. yılını milletçe birlik, beraberlik ve sevinç içinde kutlamaktayız. Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yurttaş, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumunun bin 442. yılını milletçe birlik, beraberlik ve sevinç içinde kutlamaktayız" dedi.

Yurttaş mesajına şöyle devam etti:

"Biz, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak hepimiz birbirimizin kardeşiyiz. Rabbimiz bir, dinimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, vatanımız bir, bayrağımız bir, camimiz bir ve aynı safta omuz omuza duruyoruz. Bütün bu birlikteliklere sahip olan bizleri bölmek, aramıza fitne tohumları sokmaya çalışmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Biz, rahmetin varlıkların bütününü kuşattığı bir dünyanın, bir medeniyetin insanlarıyız. Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz.

Etrafına ışık saçan yüce bir kandil gibi olan Peygamber efendimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve O'nun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir. Sevgili Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir iklimi tebliğ etmiştir."

Kutlu Doğum Haftası'nın kutlanmasındaki en büyük amacın İslam'ı ve onun Peygamberi Hz. Muhammed'i iyi anlayıp, idrak etmek olduğunu belirten Yurttaş, "Rabbim aramızdaki kardeşliği daha ileri götürmeyi, birbirimize merhamet duyguları beslemeyi, birbirimizin ihtiyaçlarını gidermeyi, sıkıntılarımıza çare olmayı nasip etsin" dedi. Yurttaş, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İnsanlığı, içinde bulunduğu karanlık dünyadan kurtarmak; onlara kılavuzluk yaparak yollarını aydınlatmak üzere ışıklar saçan bir kandil olarak seçilmiş ve vazifelendirilmiş olan sevgili Peygamberimiz (S.A.V)'in Dünyaya teşriflerinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'nın saygıdeğer Manisa halkımıza, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, sevgi, huzur ve hayırlar getirmesini dilerim." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title