Haberler

AK Partili Vekiller Gazipaşa'da

Güncelleme:

AK Parti Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Hüseyin Samani, Gazipaşa ilçesine giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Yaz dönemi çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Hüseyin Samani, Gazipaşa ilçesine giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Hüseyin Samani, ilçe koordinatörü Mesut Topcu ve Cengiz Topcuoğlu ile birlikte Gazipaşa ilçesini ziyaret ettiler. İlk olarak ilçe teşkilatında Başkan Bahattin Akşit, ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya gelen milletvekilleri ilçe, belde ve köylerdeki çalışmaları değerlendirdiler. Antalya'nın ilçe, belde ve köylerini, mahalle ve yaylalarına kadar karış karış gezdiklerini belirten Milletvekili Samani, "Meclisin tatil olması, hemşehrilerimizi ziyaret edip, derdini dinlemek için bir fırsat. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Yasama dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi aktarıp, sorunları yerinde görüp, çözüm üretiyoruz. Gazipaşa'ya her gelişimizde daha az sorunla karşılaşıyoruz. Bu da bizim ziyaretlerimiz sonucu sorunların çözüme kavuşması demektir. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza daha fazla hizmet edebilmek için teşkilatlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

AKPM eski Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Gazipaşa'ya her gelişimizde güzel haberlerle geliyoruz. Bir önceki ziyaretimizde dinlediğimiz sorunları çözmüş oluyoruz. Alnımızın akıyla 9.5 yıldır hizmet veriyoruz. Sadece seçim zamanı değil sürekli halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın derdi, bizim derdimiz. Bizim işimiz, sorunları çözmek, hizmet üretmek" dedi. Çavuşoğlu ve Samani Kaymakam Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret edip, ilçedeki çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldılar. Milletvekilleri ve partililer daha sonra Ziraat Odası, Şoförler Odası, Esnaf Odası ve Kahyalar Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Milletvekilleri, Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Hüseyin Samani Gazipaşa Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title