Haberler

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Cambaz Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, devletin tüm imkanlarıyla yurdun birçok yerinde çıkan yangınları söndürmek ve vatandaşın yaralarını sarmak için seferber olduğunu bildirdi.

Ak Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, devletin tüm imkanlarıyla yurdun birçok yerinde çıkan yangınları söndürmek ve vatandaşın yaralarını sarmak için seferber olduğunu bildirdi.

Cambaz, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yangınların ilk anından itibaren gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlar verdiğini, yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak acılı vatandaşlarla buluşmaya gittiğini belirtti.

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru'nun sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karalamaya yönelik paylaşımlarını kınadığını ifade eden Cambaz, şunları kaydetti:

"CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, sosyal medya hesabında yaptığı dezenformasyona yönelik kurgusuyla, partisine yakışanı yaptı. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yangınların ilk anından itibaren gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlar vermişken, bugün de yangınları vuku yerlerinde gözlemlemeye ve acılı vatandaşlarımızla buluşmaya gitmişken, Sayın Cumhurbaşkanımızın alana inmek için kullandığı uçaktan karelerini kesip alıp, sürecin önünü ardını anlatmadan sadece tek kare bir fotoğrafla Cumhurbaşkanımızı karalamaya ve hiç yakışık almayacak şekilde kendi partisinin genel başkanıyla kıyaslamaya çalışan CHP Edirne Gençlik Kolları Başkanı'nı kınıyorum. CHP zihniyeti hala masa başında oturduğu yerden kurgu ve algı operasyonlarını sürdürüyor."

Cambaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sizin algı operasyonlarıyla karalamaya çalıştığınız o Cumhurbaşkanı, bölgenin acil ihtiyaçlarını karşılamak için bugün 50 milyon liralık bir ödeneğe imza attı. Sizin, algı operasyonlarıyla karalamaya çalıştığınız o Cumhurbaşkanı, düzenlediği toplantıda yangında yanan arazilerdeki ağaçların ve hatta çok daha fazlasının tekrar dikileceğinin açıklamasını yaptı. Sizin algı operasyonlarıyla karalamaya çalıştığınız o Cumhurbaşkanı, dün olduğu gibi bugün de halkıyla yan yana, omuz omuzaydı. Vatandaşın yaralarını, acılarını dinledi, 'devlet millet el ele' dedi ve tüm milletimizin bağrında açılmış yaraları sarmak için milletine ilk desteği o verdi. Acı olan şu ki, böylesi elim bir hadisenin ardından, tüm millet yek vücut ve birlik içinde olmamız gerekirken CHP zihniyeti hala masa başında oturduğu yerden kurgu ve algı operasyonlarını sürdürüyor.

CHP teşkilatını içinde bulunulan bu zorlu günlerde milletin ve devletin yanında olmaya davet ediyorum. Bari bugün bunu yapmayın. Milletçe içinden geçtiğimiz şu imtihanda milletinizin ve devletinizin yanında olun. Zaman algı operasyonu zamanı değil, birlik olma zamanıdır. Bu yaralar ancak öyle sarılır. Sizleri de ekran arkasından kurgu yapmayı bırakıp, sahalarda vatandaşın yanında olmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Edirne Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title