Haberler

Aile Bakanı Şahin'den Malatya Günlerine Ziyaret

Güncelleme:

28 Ağustos tarihinde İstanbul'da açılan Malatya Günleri tanıtım etkinliğine hafta sonunda ziyaretçi akını yaşandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Belediye standını ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e kuru kayısı ile tablo hediye etti.

1 Eylül Cumartesi günü Malatya Günleri'ne akın eden vatandaşların yanısıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de Malatya Günleri'ni ziyaret etti.

Bakan Şahin'in Malatya Günleri ziyaretine AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık ile İstanbul Milletvekilleri Sevim Savaşer, Belma Satır, Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğlu, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu da eşlik etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu ve Alican Bozkurt ile Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile beraberindeki heyet, Malatya Belediyesi standında bir süre oturarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu tarafından bakan Fatma Şahin'e tepside kuru kayısı ile Mabesem kursiyerleri tarafından yapılan tablo hediye edildi.

Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (Mabesem) standını ziyaret eden heyetteki milletvekilleri, stanttaki çalışmaları ilgiyle izlerken, kayısı taşıyan kadın heykelinden birer adet sipariş verdiler.

Bakan Fatma Şahin ve beraberindeki heyet, Malatya Günleri'ndeki standları tek tek gezerek, sergilenen ürünleri yakından incelediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Ertan Mumcu İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title