Haberler

Ağrı'da Şap Aşılama Kampanyası Başladı

Ağrı'da, Tarım ve Orman Bakanlığının "Sağlıklı Hayvan, Güvenli Gıda, Sağlıklı İnsan" sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında 2018 sonbahar şap aşılama çalışması başladı.

Ağrı'da, Tarım ve Orman Bakanlığının "Sağlıklı Hayvan, Güvenli Gıda, Sağlıklı İnsan" sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında 2018 sonbahar şap aşılama çalışması başladı.

17 Eylül 2018-19 Kasım 2018 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan Engin, Türkiye açısından son derece önemli olan şap hastalığının ortadan kaldırılmasının son derece kritik bir önem arz ettiğini ifade etti.

Engin, "Gerek il müdürlüğümüz gerekse ilçe müdürlüklerimiz bu hassasiyetin sağlanması doğrultusunda hareket etmek için elinden geleni yapmaktadır. İl ve ilçe müdürlüklerimizde çalışan personellerimiz azimli ve gayretli bir şekilde yüzde 100 aşılama oranını hedef alarak Sonbahar Şap Aşılama Kampanyasına başlamıştır." diye konuştu.

Yetiştiricileri şap aşılama programına katılım sağlamasını isteyen Engin, şap hastalığını önleyebilmek için çalışan personele de yetiştiricilerin yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title