Haberler

Adıyamanspor Adıyaman Halkına Galibiyet Sözü Verdi

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele edecek olan Adıyamanspor, yeni sezonun ilk maçını kendi sahasında Ankara Demirspor'la yapıyor.

1 Eylül Pazar günü saat 16:00'da Adıyaman Atatürk Stadyumunda Ankara Demirspor'la yapacağı maç öncesi Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret eden Adıyamanspor Klüp Başkanı Ragıp Ersoy, Teknik Direktör Mehmet Gönülaçan ve futbolcular Vali Demirtaş'a ve Adıyaman halkına galibiyet sözü verdi.

Ziyarette bir konuşma yapan Adıyamanspor Klüp Başkanı Ragıp Ersoy, Sayın Valimizin her zaman bu takımın yanında ve arkasında olduğundan hiçbir şüphemiz yoktur. Bugüne kadar bu takıma verdikleri destekten ötürü ve Adıyaman'a yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri kabul ederek yüreğine bastıkları içinde ayrıca sayın valimize şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçan ise, büyük bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bu sezon 17 tane futbolcu transfer ettik. Pazar günü Ankara Demirspor'la yapacağımız maça bütün halkımızı davet ediyoruz. Sezonun bu ilk maçında arkadaşlarım adına sayın valimize ve Adıyaman halkına galibiyet sözü veriyorum"dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Adıyamanspor Klüp Başkanı Ragıp Ersoy, yönetim kadrosu ve sporcularına teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, "Adıyamanspor'un ilimizin tek profesyonel takımı olduğunu belirterek, "Adıyamanspor daha önce sıkıntılı günlerden geçti. Ama çok şükür rahatladı. Ben inanıyorum ki bundan sonra daha da rahat olacaktır. Göreve geldiğim günden bu yana sadece Adıyamanlılar için çalıştım. Valilik olarak imkanlarımız ölçüsünde takımımıza sahip çıkacağız. En önemlisi Adıyaman halkının, sivil toplum kuruluşlarının ve işadamlarının takımına sahip çıkmasıdır. Bunun için herkesi Adıyamanspor'a destek olmaya davet ediyorum"dedi.

Ziyarette, Adıyamanspor Klüp Başkanı Ragıp Ersoy, Vali Mahmut Demirtaş'a Adıyamanspor atkısı ile bayrağını takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Demirspor Mahmut Demirtaş Adıyamanspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title