Haberler

Adana'da trafik sorunu için yeni yol çalışmaları

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Göl Mahallesi Bulvarı'ndaki çalışmaları denetledi ve Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapımı kısa süre içinde tamamlanarak hizmete sokulması planlanan Göl Mahallesi Bulvarı'ndaki çalışmaları denetledi. Başkan Karalar, çalışmaların Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentteki trafik sorununu azaltmak için alternatif yollar yapmaya devam ediyor. Göl Mahallesi Bulvarı'nda devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Karalar, şöyle konuştu:

"Karayolları Kavşağı'nı Süleyman Demirel Bulvarı'na bağlayacak olan 23 metre genişliğinde ve toplam 4 şeritli Göl Mahallesi yolu tamamlandığında, Turgut Özal Bulvarı trafiğinin önemli bir kısmı buraya yönelecek. Süleyman Demirel Bulvarı kör bir bulvar olmaktan kurtularak alternatif bağlantı sağlanacak. Göl Mahallesi Bulvarı yolu ile Karayollarından girip doğrudan Süleyman Demirel Bulvarı'na geçilecek. Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik ciddi biçimde rahatlayacak."

Kaynak: ANKA / Güncel

Zeydan Karalar Turgut Özal Karalar Adana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title