Haberler

Adana'da PKK Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'ın Posterini Köprüye Asan Şüpheliler Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da B.A. ve M.K. isimli şüpheliler, Seyhan ilçesinde bir köprüye PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asarak sosyal medyada paylaştı. Şüpheliler, polis operasyonuyla gözaltına alındı ve evlerinde örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

ADANA'da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini köprüye asan B.A. ile M.K., yakalanarak gözaltına alındı.

Seyhan ilçesinde bir köprüye B.A. ile M.K., PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asıp, o anları sosyal medyada paylaştı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. 2 şüpheli operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Seyhan'da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asan, terör örgütü üyeliğinden kaydı mevcut iki şahıs; polislerimizce yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Seyhan Adana PKK Güvenlik Terör Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title