Haberler

Adana'da İnfazların Ardından Hava Destekli Uygulama

Güncelleme:

Adana'da bir haftada iki kişinin infaz edilmesinin ardından polis vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için hava destekli uygulama düzenledi. Adana Emniyet Müdürlüğü, Yüreğir ilçesindeki Çukurova Caddesi'nde peşe peşe gerçekleşen infazların ardından bölgeyi abluka altına alarak güvenlik önlemlerini artırdı. Uygulama kapsamında ruhsatsız silahlar ele geçirildi ve aranan şüpheliler yakalandı. Polis helikopteri de havadan destek verdi.

Adana'da peş peşe infazların yaşandığı caddede hava destekli "Huzur ve Güven" uygulaması

ADANA - Adana'da bir hafta iki kişinin infaz edilmesinin ardından polis, suçlulara göz açtırmayıp yakalarken vatandaşların da huzur ve güvenliğini sağlamak adına hava destekli uygulama düzelendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü, Yüreğir ilçesine bağlı Çukurova Caddesi üzerinde peşe peşe iki kişinin infaz edilmesinin ardından bölgeyi adeta abluka altına alarak kuş uçurtmuyor. Yaşanan olayların ardından esnaf korkarak kepenk kapatmıştı, polislerin günlerdir düzenlendiği "Huzur ve Güven" uygulamalarının ardından esnaf yeniden iş yerlerini açtı.

Yapılan uygulama neticesinde bölgede çok sayıda ruhsatsız silah ele ele geçilirken çeşitli suçlardan aranan çok sayıda da şüpheli ele geçirildi.

"Huzur ve Güven" uygulamasına, asayiş, özel harekat, terör, narkotik, tem ve devriye ekiplerinin katılımıyla sürerken polis helikopteri de havadan destek oldu.

Uygulamalarının önümüzdeki günlerde de gün boyu devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Çukurova Adana Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title