Haberler

ABD, IŞİD'i Vurduğu Görüntüleri Yayınladı

Güncelleme:

ABD, Arap ülkeleriyle Irak ve Suriye'de vurduğu IŞİD mevzilerinin görüntülerini yayınladı.

Amerika Birleşik Devletleri, Arap ülkerinden oluşan koalisyonla Irak ve Süriye'de vurduğu Irak Şam İslam Devleti mevzilerini vurduğu görüntüleri yayınladı.

HAVA OPERASYONU SIRASINDA ÇEKİLDİ

ABD Merkez Kuvvet Komutanlığı (CENTCOM), uluslararası koalisyonun Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurduğu hava operasyonu sırasında çekildiğini iddia ettiği görüntüleri yayımladı.

VURULMA ANI KAMERADA

Söz konusu videolarda; ABD öncülüğündeki operasyon kapsamında IŞİD tesislerinin havadan vurulma ve Tomahawk füzelerinin fırlatılma anlarının yanı sıra yakıt ikmali görüntüleri yer alıyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Suriye Irak Işid Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

aklımı seveyim:

vurulan binalar var demek ışid aslında beton binalarmış :)

7
8
yanıtYanıtla
gayserili:

Amerika''ya güvenmeyin ortalığı karıştırıp Türkiye''ye yığılma yaptırdı millet birbirne girsin libyay dönsün diye. belki de görüntüler eski arşiv görüntüler orası olduğu ne malum

10
4
yanıtYanıtla
cemkaan:

edepsiz terbiyesiz yalancı bu ABD liler. . hikayeden görüntüler servis ediyorlar. . bakın çok açık ve net söylüyorum. . bu kuduzlar ülkelerimizden coğrafyamızdan askeri ve siyasi olarak def oldukları gün. . tüm sorunlarımızı kendi aramızda çözebileceğimiz gündür. . ama bu pislik ruhsuz şuursuz kalpsiz ve hissiz batı emperyalizminin gölgesi dünya üzerinde olduğu sürece barış hayal bile değildir. . defol amerika defol ingiltere defol fransa

1
12
yanıtYanıtla
INANDIRICI DEYIL:

Bos binayi bombaladilar

10
3
yanıtYanıtla
cabbar:

Bencede vurduklari bütün yerler icinde tek bir ISID itinin olmadigi yerlerdi. Dünyayi kandirmaya calisiyorlar. Kilometrelerce ilerleyen konvoylarin yerlerini bulamamislarmi?

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title