Haberler

47 Derecede Bunalan Antalyalılar Plajlara Akın Etti

Antalya'da Hava Sıcaklığının 47 Dereceye Yükselmesi Hayatı Olumsuz Etkiliyor. Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Plajlara Akın Ederken, Denizden Uzak Olanlar Hortumla Serinlemeye Çalışıyor. Cadde ve Sokakların Boşaldığı Antalya Merkezinde Su Parkı ve Plajlarda Yoğunluk Yaşanıyor. Evlerinde Sıcaktan Oturamayan Antalyalılar Plajlara Akın Ediyor. Denizde Serinlemeye Çalışan Bir Vatandaş, "Evlerde Oturma...

Antalya'da hava sıcaklığının 47 dereceye yükselmesi hayatı olumsuz etkiliyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar plajlara akın ederken, denizden uzak olanlar hortumla serinlemeye çalışıyor. Cadde ve sokakların boşaldığı Antalya merkezinde su parkı ve plajlarda yoğunluk yaşanıyor. Evlerinde sıcaktan oturamayan Antalyalılar plajlara akın ediyor. Denizde serinlemeye çalışan bir vatandaş, "Evlerde oturmak imkansız. Mecburen ailece denizde serinlemeye çalışıyoruz" dedi.

Denize uzak kalan vatandaşlar ise bahçe sulama hortumları ile serinlemeye çalıştı. 50 derece sıcak karşısında zor anlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlardan biri, "Çaresizlikten hortumla serinlemeye çalışıyoruz" diye konuştu.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title