Haberler

42 engellinin yüzü güldü

Araban ilçesinde, Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün "Bizim İçin Değerlisiniz" projesi kapsamında Araban ve Yavuzeli ilçelerindeki 42 engellinin yüzü, kendilerine hediye edilen tekerlekli sandalyeyle güldü.

Araban ilçesinde, Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün "Bizim İçin Değerlisiniz" projesi kapsamında Araban ve Yavuzeli ilçelerindeki 42 engellinin yüzü, kendilerine hediye edilen tekerlekli sandalyeyle güldü.

Gaziantep'in Araban ilçesinde, Araban ve Yavuzeli ilçelerine hizmet veren Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından oluşturulan 'Bizim İçin Değerlisiniz' projesiyle Araban ve Yavuzeli ilçelerindeki 42 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi. Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen programda, Araban ve Yavuzeli ilçelerindeki 42 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeyi Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu verdi.

Araban SHM Müdürü Murat Tilki, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araban ve Yavuzeli ilçelerinde faaliyet gösteren Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen "Bizim İçin Değerlisiniz" projesi, Yeşeren Umutlarla Aydınlık Geleceğe sloganıyla yürüttüğümüz projenin amacı; Toplumsal değerler çerçevesinde dezavantajlı grupları güçlendiren sosyal hizmetler sunmak; toplumda yetersiz yaşam koşulları içinde yaşayan; demografik değişkenlere bağlı olarak, farklı nicelik ve nitelik gösteren; fizyolojik, psikolojik, sosyal, sağlık, ekonomik, siyasal ve kültürel açılardan çağdaş yaşam kurallarına ulaşmak için hizmete gereksinim duyan sosyal gruplara gerekli sosyal yardımı sağlamaktır. Bu projenin kapsamı; Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün Hizmet Bölgesi olan Araban ve Yavuzeli İlçelerinde yaşayan Dezavantajlı aileleri kapsamaktadır. Bu proje 3 programlı bir plan çerçevesinde yürütülecektir. Projenin ilk ayağı bugün dağıtımını yaptığımız 4'ü çocuk 38 yetişkin vatandaşımız olmak üzere İstanbul'da faaliyet gösteren Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğinin katkılarıyla 42 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye edildi" dedi.

Tekerlekli sandalyeleri alan 42 engelli, Kaymakam Abdulhamit Mutlu, SHM Müdürü Murat Tilki ve SYDV Müdürü Orhan Behcet'e teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yavuzeli Araban Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title