Haberler

16 Kişi Gözaltına Alındı

Gaziantep'te, 300 polisle PKK operasyonu (2)16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIGaziantep Valiliği, terör örgütü PKK'ya yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gaziantep'te, 300 polisle PKK operasyonu (2)

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Valiliği, terör örgütü PKK'ya yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Drone de kullanılan operasyonda; 6 tabanca, 1 tüfek, 2 pala, çok sayıda mermi ve örgütsel dökümanın da ele geçirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nce PKKKCK terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunan 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik drone aracı ile havadan görüntü almak suretiyle, TOMA, Ural, Shortland gibi zırhlı ekip araçları ve Terörle Mücadele, Özel Hareket, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlilerinin bulunduğu toplam 250 personelin katılımı ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon kapsamında; sosyal paylaşım siteleri, PKKKCK terör örgütü güdümünde faaliyet yürüten basın-yayın organları vasıtasıyla, iş yerlerinin kepenk kapatarak halkın sokağa dökülmesi ve başkaldırı tarzı kanunsuz gösteriler düzenlenmesi yönündeki sözde örgüt yöneticileri talimatları doğrultusunda Gaziantep ilinde kepenk kapatmak suretiyle eylem ve faaliyette bulunduğu tespit edilen 16 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda ise 5 tabanca ve çok sayıda mermi, 1 kuru sıkı tabanca, 1 av tüfeği, 2 pala tabir edilen bıçak, çok sayıda PKKKCK terör örgütü içerikli kitap, dergi, fotoğraf, bez parçaları ve örgütsel dokümanlar ile elektronik cihazlar elde edilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Valiliği PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title