Haberler

Gökçebeyspor, Bakacakkadıspor Maçına Hazırlanıyor

Zonguldak 2. Amatör Küme'de Çaycuma Grubu'nda Hafta Sonunda Filyos Sahası'nda Oynanan Karapınarspor Maçını Kaybederek Sezonun İlk Yarısını 2.sırada Tamamlayan Gökçebeyspor, Şampiyonluk Yarışından Kopmak İstemiyor.

Zonguldak 2. Amatör küme'de Çaycuma Grubu'nda hafta sonunda Filyos Sahası'nda oynanan Karapınarspor maçını kaybederek sezonun ilk yarısını 2.sırada tamamlayan Gökçebeyspor, şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.

Hafta sonunda Karapınarspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Gökçebeyspor, şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor. Lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Gökçebeyspor, tesislerinde Salı ve Perşembe akşamları idman yaparak ikinci yarıya hazırlanıyor. Gökçebeyspor Antranörü Oğuz Yılmaz, İkinci yarının ilk maçında karşılaşacakları Bakacakkadıspor maçını yenerek, şampiyonluk yarışından kopmayacaklarını kaydetti. Kaybedilen Karapınarspor maçını kaza olarak değerlendiren Yılmaz, "Mağlup olmakla umutlarımızı yitirmedik. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Karapınarspor maçında istediklerimizi ve gerçek oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Gerçek gücümüz bu değil. Daha hiç bir şey kaybetmiş değiliz. Şuanda 3 puanla liderin takipçisiyiz. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Taraftarlara da maçlarda yalnız bırakmamaları için çağrıda bulunan Yılmaz, tüm yerel yöneticiler, işadamları ve esnaflardan kulübe destek olmasını istedi.

(SD-SD-Y) 12.05.2008 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title