Haberler

Atacan'ın, İsmail Yk ile Görüşme Hayali Gerçek Oldu

Atacan'ın, İsmail YK ile görüşme hayali gerçek olduİSTANBUL - Eyüp Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören Atacan Öztürk'ün İsmail YK ile görüşme hayali gerçek oldu.

Atacan'ın, İsmail YK ile görüşme hayali gerçek oldu

İSTANBUL - Eyüp Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören Atacan Öztürk'ün İsmail YK ile görüşme hayali gerçek oldu.

Eyüp Belediyesi Sosyal Destekler Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olan ESER, Eyüp ve çevre ilçelerde bulunan zihinsel ve fiziksel engelli bireylerin, iyileştirme amaçlı el becerilerini geliştirmeye yönelik ve onların sosyal hayata adapte olmalarını amaçlayan bir birim olarak hizmet veriyor. Buradaki çocukların eğitim, üretim, iyileştirme ve istihdam faaliyetleri de birlikte sürdürülüyor. Zihinsel ve fiziksel engelleri için "Özel Yaşam Alanı" oluşturuluyor.

ESER'de eğitim gören özel çocuklardan biri olan Almanya doğumlu Atacan Öztürk'ün hayalini Eyüp Belediyesi gerçekleştirdi. İsmail YK hayranı olan Atacan, ünlü şarkıcıyı görmek istediğini öğretmenlerine anlattı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından hayata geçirilen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü de Atacan'ın bu hayalini yerine getirmek için kolları sıvadı ve gerekli görüşmeleri yaparak İsmail YK'ya ulaştı. Ünlü şarkıcı albüm çalışmaları için Almanya'da olmasına rağmen Atacan ile görüşmekten memnunluk duyacağını dile getirdi.

Uzun bir süre Atacan Öztürk ve İsmail YK görüntülü görüşerek sohbet etti. Görüşme sırasında mutluluğu yüzünden okunan Atacan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ileterek, "Bir hayalim gerçek oldu teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Almanya Eyüp Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title