Haberler

Genel Seçimlerine Doğru

Doğruyol Partisi Gemlik İlçe Teşkilatında Bir Dönem İlçe Başkanlığı da Yapan Diş Hekimi Peyami Çağlar, Parti Binasında Düzenlediği Basın Toplantısı ile 22 Temmuz'da Yapılacak Genel Seçimlerde Bursa Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı.

Doğruyol Partisi Gemlik ilçe teşkilatında bir dönem ilçe başkanlığı da yapan diş hekimi Peyami Çağlar, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerde Bursa milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

Doğruyol Partisi’nin Asilhan Atay İş Merkezi’nde bulunan ilçe lokali toplantı salonunda yapılan toplantıya, Peyami Çağlar’ın yanı sıra, ilçe başkanı Faruk Güzel, DYP’li Kurşunlu Belediye Başkanı Bayram Demir, kadın kolları başkanı Safiye Çevik, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve 50’yi aşkın partili katıldı.

Toplantıda konuşan ilçe başkanı Faruk Çelik, Peyami Çağlar’ın Doğruyol Partisi’ne gönül vermiş değerli bir isim olduğunu belirtirken, bir dönem ilçe başkanlığı da yapan Çağlar’ın aday adaylığının kendilerini ve partililerini sevindirdiğini kaydetti.

Milletvekilliğine değil hizmete aday olduğunu belirten Peyami Çağlar ise konuşmasında, partililerinin yoğun desteğinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğruyol ve Anavatan partilerinin birleşme sürecine de değinen Çağlar, bu birleşmenin sonrasında merkez sağın artık kaleleştiğini bildirdi.

(HT-İHS)

20.05.2007 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title