Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "4'ncü Çocuk Festivali" kapsamında çocuklara yönelik faaliyetler devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "4'ncü Çocuk Festivali" kapsamında çocuklara yönelik faaliyetler devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Onat Kutlar Salonu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Rtim Grubu'nun gerçekleştirdiği konserde önce 4-8 yaş grubu sahne aldı. Konserde 8-12 yaş grubu çocuklar şarkılarını okudu. Erol Güngör'ün yazdığı 23 Nisan ve çocuk şarkılarını seslendiren gurupların koro şefliğini Melih Patoğlu yaptı.

Ritim grubunda ise çocuklar 23 Nisan için hazırlanan özel performansı sergilediler. Çocukların söylediği şarkı ve türkülere aileleri de destek verdi. Konseri Rusya'dan bir grup öğrenci de izledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, konserin ardından koro şefine ve görevlilerine çiçek verdi.

-Şahinbey Belediyesi U14 futbol takımı şampiyon oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-14 futbol takımı, ligde şampiyon oldu.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye U-14 futbol takımı, Gazikent Stadı'nda Oğuzspor ile karşılaştı. Mehmet Orhan, Ali Ateş, Furkan Turan ve Hüseyin Kocaakça'nın golleriyle rakibini 4-0 yenerek lig şampiyonu olan Şahinbey Belediye U-14 futbol takımı, Türkiye şampiyonasında Gaziantep'i temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle futbolcular, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuların aileleri sahayı bayram yerine çevirerek, şampiyonluk sevincini yaşadı.

Futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, şunları kaydetti:

"Futbol sahada oynanır ve kazanılır. Bugün sahaya yüreğini koyan genç kardeşlerimiz sırtındaki formanın bilinciyle mücadele ederek çok önemli bir başarıya imza atarak kendi tarihlerini yazdılar. Futbolda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor'un başarıya çok alışkın olduğunu biliyoruz ve bu alışkanlığı sürekli devam ettirmek için çalışıyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Onat Kutlar 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title