Haberler

Gamep'ten Sanko'ya Ödül

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) ve KANAL 5 işbirliğiyle düzenlenen 3. Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni kapsamında, SANKO Holding’e ödül verildi.

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) ve KANAL 5 işbirliğiyle düzenlenen 3. Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni kapsamında, SANKO Holding'e ödül verildi.

Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, AK Pati Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Ümit Özdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin üstlendiği törenin açılış konuşmasını yapan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, yatırımlarını planlarken "Dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep" ilkesinden hareket eden SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun Gaziantep'in markalaşmasını ve markaların Gaziantep'te kalmasını sağladığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için GAMEP yönetimine teşekkür ederek, "Yerelden evrensele bölgemizin rekabet gücünü artırmamız lazım. Büyüme hamlesi yerel markaların varlığı ile sağlanır" dedi. Artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığına dikkati çeken Şahin, şehirlerin markaları ile bu yarışta rekabet üstünlüğü sağlayabileceğine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Gaziantep başta olmak üzere bölgede markalaşma anlamında büyük başarılara imza atan şirketler ödüllendirildi. AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül tarafından SANKO Holding adına verilen ödülü, Holding Basın Yayın Müdürü Cengiz Halil Çiçek aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Sanko Yerel Haberler

title