Haberler

Microsoft, Çin yeni yılına özel Xbox Series S kaplamasını tanıttı

Güncelleme:

Çin yeni yılına özel Xbox Series S konsolu, Xbox ve Çinli sanatçı Bu2ma tarafından tasarlanmıştır, ancak konsoldan sadece 15 adet üretildi ve Çin dışında bir tane kaplan temalı Xbox Series S kazanmanın tek yolu ise Xbox'ın düzenlediği çekilişe katılmak olacak.

Resmi Xbox Wire gönderisinde Xbox, Çin'in 12 hayvanlı takvimine özel oluşturulan Xbox Series S kaplaması oluşturulduğu bildirildi. Çin, toplamda 12 hayvanın bulunduğu takvimde her yıl bir hayvanı temsil etmektedir ve 12 yıl sonunda takvim tekrarlanmaktadır. Geçtiğimiz sene Öküz yılı olan Çin'de bu sene Kaplan yılı kutlanmaktadır.

Xbox'ın paylaştığı bir gönderide, Çin yeni yılı ve Kaplan Yılını kutlamak amacıyla Xbox, çalışmalarından ikonik bir karakterden esinlenerek Çinli çizgi film sanatçısı Bu2ma ile 15 adet Xbox Series S konsolu ve Xbox kablosuz oyun kumandası tasarladı.

Microsoft, Çin yeni yılına özel Xbox Series S kaplamasını tanıttı

Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar kutlamaya katılabilir ve resmi çekiliş tweetini retweetleyerek özel seti kazanma şansını yakalayabilirler. Çin'deki Xbox hayranları, 25 Ocak'tan itibaren Wechat ve bili'deki resmi çekilişlere katılarak seti kazanma şansı elde edecekler.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Microsoft xbox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title