Haberler

    Galaxy S5 Mini'nin Fotoğrafı ve Özellikleri Sızdı

    Samsung'un merakla beklenen yeni nesil mini modeline dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, mevcut amiral gemisi Galaxy S5'in varyantlarını yavaş yavaş duyurmaya başladı. İlk olarak Galaxy K Zoom'u ve ardından Galaxy S5 Active'i tanıtan Samsung, çok yakında kompakt modeli de resmiyete kavuşturabilir. Gündeme getirilen son söylenti ve sızıntılar, Galaxy S5 Mini'nin özelliklerini ve fotoğraflarını ortaya çıkardı.


    Galaxy S5 Mini için henüz resmi bir bilgi mevcut değil. Ancak, fotoğraflar üzerinden yürütülen tahminler bulunuyor. Fotoğrafa bakıldığında cihazın, aynı amiral gemisinde olduğu gibi arka tarafında noktalı tasarıma sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, kamera merceğinin hemen alt kısmında sensörün yer aldığı görülüyor. Bu sensörün ise kalp hızını algılama ve parmak izi okuma özelliği barındırdığı tahmin ediliyor. IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olacağı söylenen cihazda, 4.5 inçlik 720p ekran, 1.4GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 yonga seti, 1.5GB RAM, Mali-400 MP4 GPU ve 8MPana kamera olduğu iddia ediliyor.





    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title