Haberler

Galatasaray Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Turkcell Süper Lig'in Lideri Galatasaray, Yarın Kasımpaşa ile Yapacağı Karşılaşmayı Kazanarak, Unvanını Korumak Amacında.

Turkcell Süper Lig'in lideri Galatasaray, yarın Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, unvanını korumak amacında.

Turkcell Süper Lig'de yaptığı 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanıp, 1'inden de beraberlikle ayrılıp, lige iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, Kasımpaşa'yı da yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan futbolculardan Arda, Sabri ve Okan yarınki maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda FC Sion ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Nonda'nın durumunun iyi olduğunu belirten kulüp doktoru Murat Çevik, kaburgasında kırık bulunan Servet'i son iki maçta oynatarak çok yorduklarını, Kasımpaşa maçında oynayıp oynayamayacağına antrenmandan sonra teknik heyet ile karar vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title