Haberler

Fethiyespor Teknik Direktörü Ceviz'in Evine Giren Hırsız Yakalandı

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz'in Evine Girerek Kıyafetlerini Çalan Şahıs, Polis Tarafından Kıskıvrak Yakalandı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz'in evine girerek kıyafetlerini çalan şahıs, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Fethiye Teknik Direktörü Mustafa Ceviz'in Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki evine girerek önce duş alıp dinlenen M.K., daha sonra elbise, ayakkabı ve diğer küçük eşyaları toplayarak evden ayrıldı. Kısa sürede polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlının hırsızlıktan sabıkalı olduğu ve Konya Cezaevi'nden yeni çıktığı, yine hırsızlık suçundan arandığı belirlendi. M.K., ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

M.K. savcılığa sevki sırasında, "Ben mecbur olduğum için hırsızlık yaptım, fakat pişmanın bir daha yapmayacağım. Buradan yetkililere sesleniyorum bana iş bulun" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

(MB-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title