Haberler

Fadıloğlu Milli İradeye Sahip Çıkanlara Teşekkür Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişiminin 2. yıldönümünde milli iradeye sahip çıkmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminin 2. yıldönümünde milli iradeye sahip çıkmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlamak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nı dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da 2016'da kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden tam 2 yıl geçti. Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de meydanlar dolup taştı. Vatandaşla birlikte Demokrasi Meydanı'nda 1 günlük 'demokrasi nöbeti' tutan ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, demokrasiye, ülkenin birlik ve beraberliğine sahip çıkarak, üzerine düşeni yapan herkese teşekkür etti.

"Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir"

Darbe girişimini ve darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini nefretle kınayan Fadıloğlu, "Yüce milletimizin milli iradesine karşı yapılan bu darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Bu darbe girişimini ve darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Kaynağını milletten almayan, halka hizmet amacı taşımayan hiçbir girişim bugüne kadar başarıya ulaşamamıştır, ulaşamayacaktır. Yüce milletimiz, her türlü darbe girişiminin karşısında olmalıdır ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Halkımız darbe girişimi karşısında birbirine kenetlenerek tüm dünya ülkelerine örnek olacak bir duruş sergilemiştir" dedi.

Rıdvan Fadıloğlu, vatan ve bayrak uğrunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını, gerekirse vatan ve bayrak uğrunda canlarını seve seve feda edeceklerini ifade etti. 15 Temmuz'un yıldönümünde meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür eden Fadıloğlu, "Zaman, bir ve beraber olma zamanıdır. Birlik ve beraberlik karşısında hiç kimsenin bu milleti yıkmaya gücü yetmez. Allah, razı olsun. Yürekten teşekkür ediyorum. Bugün tüm hemşehrilerimiz, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nı doldurdu. Üzerimize düşeni yaptık. Çok şükür. Yapmamız gereken, bugünden sonra da bu birlikteliğimizi devam ettirmek" şeklinde konuştu.

"Huzur içerisinde hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bu memleket, şehitlerimizin ve gazilerimizin yaptıkları fedakarlıklarla gelecekte çok daha iyi noktalara gelecektir. Onların vatan için vermiş oldukları canlar, bu memleketi bu noktaya getirdi. Bizden önceki nesiller nasıl ki bu topraklara sahip çıktıysa bizden sonraki nesiller de bu topraklara sahip çıkacaktır. İnşallah huzur içerisinde hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle vatan uğrunda canlarını hiçe sayan şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Darbe Girişimi 15 Temmuz Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title