Haberler

    Facebook Home Gelişmeye Devam Ediyor

    Google Play'de nice uygulama arasında büyük ismine karşın tek bir yıldız almayı başaran Facebook Home, şirketin çabalarıyla yenilenme amacında

    Burçin Aygün - - Facebook geçtiğimiz günlerde Android cihaz sahipleri için yeni Facebook Home güncellemesini yayımladı. Bundan sonra Home kendine ait bir dock'a sahip ve bu sebeple tüm alt başlıklardaki uygulama örnekleri çok daha rahat ve hızlı bir ulaşıma kavuşmuş. Bu yeniliğin daha bir başlangıç olduğunu dile getiren şirket, bu özelliğin gelecek olanlar arasında sadece bir ilk adım olduğunu söylüyor.

    Şirket, uygulamanın Google Play'da sadece bir yıldız alması üzerine uzunca düşündüklerini belirtirken, çeşitli uygulamaları Home klasörü altında bir araya getirmek için planlar da yapıyormuş. Bunun dışında gelen özellikler arasında tek bir mesajda birden fazla fotoğraf gönderebilme ve paylaştığınız bir içeriği "daha sonra" kimin görüp görmemesin ayarlanabilmesi var.

    Güncelleme Google Play üzerinden indirilmeyi bekliyor.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title