Haberler

Esnaf ve İş Dünyası, Ekonomide Hükümete Güveniyor

Malatya'daki Esnaf ve İş Dünyası Piyasada Durgunluk Olduğunu, Ancak Bunun Hükümetin İzleyeceği Politikalarla Atlatılacağını Belirtiler.

Malatya'daki esnaf ve iş dünyası piyasada durgunluk olduğunu, ancak bunun hükümetin izleyeceği politikalarla atlatılacağını belirtiler.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Sabri Akın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i yeniden göreve seçilmesi nedeniyle ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya'da her zaman birlik ve beraberlikten yana olduklarını söyleyerek, "Bizler her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.

Piyasanın durgun olduğunu söyleyen Evren, "Ancak hükümete her zaman güvenimiz var. Piyasanın açılmasını istiyoruz" dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Sabri Akın ise, piyasada bir sıkıntısının söz konusu olduğunu ancak bunun da yine birlik ve beraberlik içinde atlatılacağını ifade etti. Akın, teşvik sisteminin biraz daha uzatılmasını istediklerini belirterek, "Biz sektörel ve yerel bazda teşviklerden Malatya'nın daha fazla yararlanmasını istiyoruz" dedi.

Ziyarette ESOB Başkanı Şevket Keskin'de hazır bulundu.

(BK-SMR-Y) 13.03.2008 18:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title