Haberler

Karısını Bıçaklayıp Balkondan Düşmüştü, Hırsızlık Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Denizli'de karısını bıçaklayıp kaçarken balkondan düşen saldırgan kocanın, olaydan önce bir marketten içki çaldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tartıştığı eşini bıçaklayan ve ikinci kattaki evin balkonundan inmek isterken düşerek yaralanan adamın, bir marketten bin 400 TL'lik alkol çaldığı ortaya çıktı.

AĞIR YARALANDI

Edinilen bilgiye göre olay, Kervensaray Mahallesi Süleyman Şah Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. U.A. (42), tartıştığı karısı Z.A.'yı bıçakladı. Kocası kaçmasın diye kapıyı kilitleyen Z.A. yaralı halde evde beklerken, kocası U.A. ise balkondan aşağıya inmek istedi. İkinci kattaki evin balkonundan düşen U.A. ağır yaralandı.

OLAYDAN ÖNCE HIRSIZLIK YAPMIŞ

Polis ekiplerince U.A. hakkında hırsızlık şikayeti bulunduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan çalışma sonucu, şahsın farklı tarihlerde bir marketten bin 400 TL'lik toplamda 49 şişe alkol çaldığı belirlendi. Şahsın hırsızlık anı da marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay günü de U.A'nın hırsızlık yaptıktan sonra eve geldiği ve eşi Z.A.'yı bıçakladığı belirtildi.

KARISININ DURUMU İYİ

Öte yandan hastanede tedavileri devam eden Z.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu, balkondan düşen U.A'nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pamukkale Denizli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title