Haberler

Erzincan'da Karşıt Görüşlü Öğrencilerin Kavgası

Erzincan'da Dün Gece 3 Kişinin Bıçakla Yaralanmasıyla Sonuçlanan Karşıt Görüşlü Öğrencilerin Kavgasının Ardından Bugün de İki Grup Arasında Gerginlik Yaşandı.

Erzincan'da dün gece 3 kişinin bıçakla yaralanmasıyla sonuçlanan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasının ardından bugün de iki grup arasında gerginlik yaşandı.

Olayla ilgili olarak gözaltına her iki gruptan toplam 12 kişi polisteki sorgulamalarının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Şahısların adliyeye çıkarılışları sırasında, adliye önünde bekleyen iki grup arasındaki gerginlik bir anda kavgaya dönüştü. Resmi ve sivil polislerin müdahalesiyle daha fazla büyümeden önlenen kavgaya karışanlardan bir kişi kaçarak gözden kaybolurken, yakalanan 1 kişi de polis merkezine götürüldü. Olay üzerine adliye binası ve çevresinde takviye polis ekipleri görevlendirilirken, karşıt görüşlü gruplara mensup kişiler adliye binasına yaklaştırılmadı. Polis ekiplerinin önlem almasının ardından gözaltındaki şahıslar 6'şar kişilik gruplar halinde iki ayrı araçla adliye binasına getirildi.

Şahısların adliyeye çıkarılmaları sırasında adliye binası önünde bekleyen bir grup, slogan atarak karşıt görüşlü gruba tepki gösterdi. Şahısların adliyedeki sorgulamaları devam ediyor.

(İS-İRT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title