Haberler

Ereğli'de Asayiş Toplantısı

Li'de Asayiş Toplantısı

Lİ'DE ASAYİŞ TOPLANTISI

- ZONGULDAK VALİSİ YAVUZ ERKMEN, MEYDANA GELEN OLAYLARDAN SONRA ZONGULDAK'TAKİ SİYASİ PARTİ BAŞKANLARI, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KOLLUK KUVVETLERİ İLE BİRLİKTE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

(FOTOĞRAFLI)

BİLGİN AVCI

ZONGULDAK (İHA)- Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları ve kolluk kuvvetleriyle birlikte Ereğli Polisevi'nde asayiş toplantısı düzenledi.

Vali Yavuz Erkmen, geçtiğimiz hafta sonu karşıt görüşlü gruplar arasında yaşanan kavga olayından sonra Ereğli polis evinde siyasi parti, il, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve kolluk kuvvetleriyle birlikte basına kapalı toplantı düzenledi.

Vali Yavuz Erkmen başkanlığında Jandarma Alay Komutan Albay Hakan Temel Aksel, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'la birlikte Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Serdar Arar, Emniyet Müdürü Esat Bitnel'in de katıldığı toplantıda, Ereğli'ye gelerek önceki hafta yaşanan olayları protesto edeceklerini açıklayan Yurtsever hareketinin, durumu da tartışıldı.

Vali Yavuz Erkmen, herhangi bir olaya sebebiyet vermemek için toplumun önde gelenleriyle toplantı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Toplantı basına kapalı olarak devam ederken, toplantı sonunda basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

(BA-İÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title