Haberler

Erdoğan: Bu Seçim Güzel Bir Adım Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Köksal Toptan'ın Birinci Turda 450 Oy Alarak TBMM Başkanı Seçilmesinin 23. Dönem Meclisinin Açılışında Güzel Bir Adım Olduğunu Belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Köksal Toptan'ın birinci turda 450 oy alarak TBMM başkanı seçilmesinin 23. Dönem Meclisinin açılışında güzel bir adım olduğunu belirterek, “Temennimiz odur ki bundan sonraki süreçte de buna benzer neticeleri birlikte yaşayalım” dedi.

Erdoğan, Toptan'ın Meclis başkanı seçilmesinin ardından kuliste  gazetecilere yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi: “Böyle birinci turda gerçekten yüksek katılımla 450 gibi bir oy almak  suretiyle Köksal Bey'in seçilmiş olması, Meclis'imizin bu dönem  açılışında güzel bir adım oldu. Temennimiz odur ki bundan sonraki  süreçte de buna benzer neticeleri hep birlikte yaşayalım. Bunlar tabii  Meclisimizin gücünü artıracağı gibi ülkemizin gücünü artıracaktır.  Ülkemizin dayanışma ruhunun çok daha farklı bir şekilde gelişmesine  vesile olacaktır. Ben bu tür olumlu yaklaşım içine olan tüm  arkadaşlarımızı kutluyorum.”

Erdoğan, bir gazetecinin “bu kadar yüksek oy bekliyor muydunuz?”  sorusuna, “Yani, dün ve bugünkü gelişmeleri gördükten sonra  bekliyordum” karşılığını verdi.

Bir gazetecinin “Şimdi gözler cumhurbaşkanlığı konusuna çevrildi. Bu  konu önümüzdeki hafta mı belli olacak?” sorusu üzerine de Erdoğan,  “Hayırlısı olsun. Şimdi süreç başlayacak zaten. İnşallah hayırlı olur”  dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title