Haberler

Emitt 2011 15. Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm Ve Seyahat Fuarı

Gaziantep Sahip Olduğu Kültürel Ve Turustik Değerleriyle Uluslararası Fuarlarda Tanıtılıyor.

Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü; 10-13 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul'da TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek olan Türkiye'nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük Turizm Fuarı olan EMİTT 2011 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılacağımız EMİTT 2011 15. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilere ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için 126m2'lik bir alanda, İlimizin tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı özel tasarım ve stand ile fuarda yer alınılacaktır.

Fuar süresince İlimizin el sanatları sergisi yapılacak, tanıtım broşürleri dağıtılacak ve ilimizin tarihi ve turistik yörelerinin CD. Gösterimleri yapılacaktır.

EMİTT 2011 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarının; hem ilimizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında, hem de Otel ve Acentelerimizin yeni müşterilerle tanışma ve bir araya gelme yönünde önemli bir katkı sağlaması beklenilmektedir.

Büyükşehir Belediye Başkanlığının, İl Özel İdaresinin, İpekyolu Kalkınma Ajansının, Şehitkamil ve Şahinbey Belediye Başkanlığının, Ticaret Odasının, TÜRSAB GAP BYK Başkalığının, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin ve Turizm Sektör Temsilcilerinin katkılarıyla katılacağımız EMİTT 2011 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında; Hedefimiz 2011 yılında İlimizin yurt içinden ve yurt dışından gelecek olan Turist sayısını artırmaktır.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi Türkiye

Ekonomi Türkiye Güncel Haberler

title