Haberler

Otokoç, İlk 4s Ford Trucks Tesisini Açtı

Güncelleme:

Ford Trucks'ın yeni yapılanması altında kamyon satış, servis ve yedek parça hizmetlerini bir arada sunan '4S Plaza' konseptli şubesini hizmete açtı.

Ford Otosan İnönü Tesisleri Karşısı'ndaki Ford Trucks 4 S Plaza'nın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İnönü Belediye Başkanı İsmail Karaköse, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Koç Holding CEO'su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Otokoç Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ile çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASINI ALİ KOÇ YAPTI

Törende açılış konuşmasını yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, küreselleşen ağır ticari araç segmentinde hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmak için Ford Trucks konsepti altında yeni bir yapılanma başlattıklarını söyledi. 2014 sonu itibariyle 25 Ford Trucks bayiinin 4S konseptiyle faaliyet göstereceğini belirten Koç, bu yapılanma çerçevesinde eskiden ayrı çatılar altında yürütülen satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerinin tek bir çatı altında birleştirildiğini kaydetti. Ford Otosan'ın bugüne kadar 180 bin adedin üzerinde kamyon ürettiğini açıklayan Ali Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kamyon işine olan inancımız ve bağlılığımız bizi, 53 yıllık büyük bir tecrübeye taşıdı. Bugün bütün dünyada satılan Ford kamyonun mühendisliği ve dizaynı ülkemizde yapılıyor. Ford Otosan'ın Küresel Mühendislik Merkezi'nde çalışan 1240 mühendisin 400'ü sadece Cargo için çalışıyor. Ocak ayı itibariyle pazara sunulan ve uzun vadede 50 ülkeye ihracatının gerçekleştirilmesi hedeflenen yeni Ford Cargo çekici 1846T, dayanıklılık, güvenlik, kalite ve performans özellikleri ile müşteri beklentilerinin ötesine geçiyor. Kamyon işini geliştirmek ve büyütmek arzumuzla beraber hedeflerimize ulaşmamızda en önemli rekabet avantajımız gücümüzü aldığımız bayi teşkilatımızdır. Otokoç Eskişehir yeni yapılanma konseptine uygun olarak açılışını yaptığımız ikinci tesis konumunda. En yeni teknik ekipmanlarla donatılan yeni tesisimiz, müşterilerimize komple çözüm sunarak markamızın imajını ve müşteri memnuniyetini çok daha ileri seviyelere taşıyacaktır."

ÖZDEMİR: KAMYON SATIŞLARINDAN BU YIL YÜZDE 20 PAY ALMAYI HEDEFLİYORUZ

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir de konuşmasında yeni yapılanmayla birlikte Otokoç'un ilk kez kamyon servis hizmeti vermeye başladığını söyleyerek Ford Trucks Plaza'larda müşterilerine Otokoç güvenini ve yüksek hizmet kalitesini yansıtacaklarını belirtti.

Ford Trucks konsepti ile kamyona özel başlayan yeni yapılanmayı geleceğe yatırım olarak gördüklerini ifade eden Görgün Özdemir, bu kapsamda 2 bin 300 metre karesi kapalı olmak üzere, 11 bin metre kare alan üzerinde Otokoç olarak ilk 4S Ford Trucks tesislerini açtıklarını söyledi. Otokoç Eskişehir Ford Trucks Plaza'nın yer aldığı İnönü ilçesinin taşımacılık için önemli bir bağlantı noktası olduğunu da vurgulayan Özdemir, "Böylesine stratejik bir noktada faaliyete başlayan tesisimizle birlikte artık kamyon müşterilerimize satışın yanında servis, yedek parça ve ikinci el sigorta finansman hizmetlerini Otokoç'un 85 yıllık deneyimiyle sunuyor olacağız. Önümüzdeki dönemde İstanbul Anadolu yakasında devralacağımız kamyon tesisimizle birlikte bu yıl bin 200 adet kamyon satışı gerçekleştirmeyi ve Ford kamyon satışlarından yüzde 20 pay almayı hedefliyoruz" dedi.

AVIS İŞBİRLİĞİYLE ARTIK KAMYON DA KİRALANACAK

Otokoç Otomotiv'in perakendecilik ve araç kiralamadaki deneyimini ve sinerjisini kamyon işine de taşıdığını belirten Genel Müdür Görgün Özdemir, ağır ticari vasıta alanında Ford Trucks ve Avis'in güçlerini birleştirdiklerini ve bundan böyle kamyon kiralama hizmeti de sunmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Kadir Koçdemir, Ali Koç ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesip, tesisleri gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ford Otosan Ford Trucks Eskişehir Otokoç Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title