Haberler

Otokoç Adana, Ford Marka Perakende Araç Satışında Türkiye Lideri

Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Güven: "Otokoç Adana'yı Türkiye genelinde yakaladığı bu önemli başarısından dolayı kutluyorum"

Otokoç Adana'nın, Türkiye genelindeki Ford bayileri arasında perakendede en çok Ford marka araç satan bayi olduğu bildirildi.

Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven, yaptığı açıklamada, Otokoç Adana'nın Türkiye genelindeki tüm Ford bayileri arasında bin 662 adet satış gerçekleştirip en çok Ford marka araç satan bayi olarak birinciliği elde ettiğini belirtti.

Türkiye'nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv'in çatısı altında faaliyet gösterdiklerini aktaran Güven, şunları kaydetti:

"Türkiye'de Ford marka araç satışlarının üçte birini tek başına gerçekleştiren Otokoç, satışta olduğu gibi satış sonrası hizmet kalitesiyle de müşteri memnuniyeti liderliğini sürdürüyor. Otokoç Adana'yı Türkiye genelinde yakaladığı bu önemli başarısından dolayı kutluyorum." - Adana

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Otokoç Ford Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title