Haberler

Niğde'de tarımsal alanda faaliyet gösteren kooperatiflere bilgilendirme toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından tarımsal alanda faaliyet gösteren kooperatiflere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Kooperatif Bilgi Sistemi, Ekonomik Yatırımlar Hibe Programı, Bireysel Sulama Sistemi destekleri ve kooperatiflerin derecelendirilmesi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Niğde'de tarımsal alanda faaliyet gösteren kooperatiflere yönelik Kooperatif Bilgi Sistemi, Ekonomik Yatırımlar Hibe Programı, Bireysel Sulama Sistemi destekleri ve Kooperatiflerin derecelendirilmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Vahap Erol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya teknik personel ve şehirde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma ve Sulama Kooperatifleri başkanları katıldı. Tarımsal amaçlı kurulan kooperatiflerin, bakanlık tarafından belirlenen kriterler dahilinde derecelendirmek suretiyle ortak bir paydada buluşturarak desteklemek, faaliyetlerinin etkinliğini, ilgili kurum ve kuruluşlar ile iş birliğini arttırmaya ilişkin usul ve esasları belirlemeyi amaçlayan yönetmelik hakkında yapılan bilgilendirmede, uygulama birimlerinin görev ve sorumlulukları, kriterler, başvuru şartları ve değerlendirme gibi başlıklar ele alındı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Niğde Tarım Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title