Haberler

Ariva coin (ARV) nedir? Ariva coin ne zaman çıktı? Güncel Ariva coin yorum ve grafiği!

Güncelleme:

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. Bunlardan biriside Ariva coin (ARV) oldu. Ariva coin, Cryptocurrency ile rezervasyon yapabilecekleri ve hem rezervasyonlarından hem de değerli içerik paylaşımlarından kripto para kazanabilecekleri, dünya çapında bir B2C seyahat & turizm ağıdır. Peki, Ariva coin (ARV) nedir? Ariva coin ne zaman çıktı? Güncel SHİBA coin yorum ve grafiği!

Ariva bugünkü fiyatı ₺0,007482 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺66.408.254 TRY. Ariva son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #668, piyasa değeri ₺381.855.233 TRY. Dolaşımdaki arz 51.033.349.029 ARV coin ve maksimum seviyede. 100.000.000.000 ARV coin.

ARİVA COİN NEDİR?

Ariva ya da kısaltılmasıyla ARV yakın gelecekte küresel ve yerel turizm ve seyahat ağlarında aktif kullanım için üretilmiştir. Proje, üyelerin önceki gezginlerin deneyimleri ve paylaşımları ışığında küresel ve yerel turizm hizmet sağlayıcıları ile buluşabilecekleri, Cryptocurrency ile rezervasyon yapabilecekleri ve hem rezervasyonlarından hem de değerli içerik paylaşımlarından kripto para kazanabilecekleri, dünya çapında bir B2C seyahat & turizm ağıdır.

Ariva, dünya ekonomisinin en yüksek hacimli sektörlerinden biri olan turizm ve seyahat işlemlerinde uluslararası yüksek hacimli para transferlerinin pahalı maliyetlerini ve Swift işlem karmaşıklığını ortadan kaldırmak için üretildi. Ana hedeflerinden biri, hedef ülkede yerel para biriminin kullanılmasından kaynaklanan karmaşıklığı ve zorluğu ortadan kaldırmaktır.

ARV, kripto para cüzdanından dünyanın her ülkesinde güvenle harcanabilen, nakit veya banka kartı taşıma ihtiyacını ortadan kaldıran yakın geleceğin turizm kripto para birimidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kripto Para Coin Gündem Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title