Haberler

SCÜ Öğrencilere Togg ile Elektrikli Araçlar Eğitimi Verdi

Güncelleme:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Cumhuriyet Teknokent tarafından öğrencilere Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile elektrikli araçlar konusunda eğitim verildi. Eğitimde güç aktarım sistemleri, elektrikli araç bataryaları, iot çözümleri ve şebekeye etkisi konularında bilgi verildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Cumhuriyet Teknokent tarafından öğrencilere elektrikli araçlar konusunda Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile eğitim verildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Aksöz, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Emre Ünsal ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Biçer, öğrencilere kullanımı yaygınlaşan ve yakın gelecekte kullanımının hızla artacağı bilinen elektrikli araçlar konusunda güç aktarım sistemleri, elektrikli araç bataryaları, iot çözümleri ve şebekeye etkisi konularında bilgi verdi.

Eğitimin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Togg'u inceledi.

Kaynak: AA / Eğitim

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türkiye Sivas TOGG Eğitim Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title