Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Veteranlar, Lüleburgaz Vetaranları 6-0 Yendi.

Edirne Veteranlar, Lüleburgaz Vetaranları 6-0 yendi.

Saraçhane Stadı'nda yapılan maça Edirne Vetaranları Necdet Budak, Halil, Emrullah, Muzaffer, Naim, Hasan, Turhan, Özkan, Emin Küçük, Nejat, Mustafa, Gökhan tertibiyle, Lüleburgaz Veteranlar ise Gürsel, Mehmet, Ali, İrfan, Fikret, Güngör, Abidin, Çetin, Sedat, Cem, Nadir, Günay tertibiyle çıktı.

Maça hızlı başlayan Edirne Veteranları, ilk yarı 4-0 önde kapattı. İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Edirne Veteranları, baskılı oyunlarını bu yarıda da sürdürdü. Edirne Veteranlar maçı 6-0 kazanırken, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak 4 gol atarak hetrik yaptı.

-MİLLETVEKİLİNDEN LALAPAŞA KÖYLERİNE ZİYARET

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Lalapaşa İlçesine bağlı Yünlüce Köyü, Çömlek Akpınar Köyü ve saksağan köylerini ziyaret etti.

AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı İrfan Cezayir ile birlikte köyleri gezen Budak'ı, Yünlüce Köyü'nde köy muhtarı Yusuf Eryılmaz ve ihtiyar heyeti karşıladı. Köy Muhtarı Eryılmaz, kendi arazilerinde olan Çömlek Akpınar Barajı'nın adının Yünlüce barajı olarak değiştirilmesini, köylerine çalı kesme makinesi verilmesini talep etti.

Budak, köyün sorunlarının çözümüne yardımcı olacağını belirtti. Budak, daha sonra Çömlek Akpınar Köyüne geçti. Burada muhtar İsmail Aslan tarafından karşılanan Budak, daha sonra Saksağan Köyü'nü ziyaret etti.

Köy muhtarı Recep Afacan tarafından karşılanan Budak, burada köye özel olan

"kuru fasulye" yemeği yedi. Kuru soğanı elle kırıp yiyen Budak, yaptığı açıklamada, kuru fasulyenin çok güzel olduğunu belirtti.

Köy Muhtarı Recep Afacan, köylerinin 12 haneli olduğunu ve Edirne'nin en küçük köyü olduğunu belirtti.

Muhtar Afacan, köy camine minare ve imam evi yapılmasını istedi. budak, ise isteklerinin karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacağını kaydetti.

Köyde vatandaşlarla da sohbet eden Budak, bir vatandaşın "Sayın Bakanım" diye seslenmesi üzerine, "Sana Allah mı söyletti bunu. Sizin destekleriniz olursa neden olmasın" dedi.

Bu arada küçük yaşta yanlış iğne olması sonucu sağ ayağı kesilen işsiz Hasan Kocakaya, kendisine uygun iş bulunmasını talep etti. Sakat gencin adını soyadını not alan Budak, "Sana uygun bir iş araştıracağız" diye konuştu.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title