Haberler

DYP Bandırma İlçe Başkanı Çoban, Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Doğru Yol Partisi (DYP) Bandırma İlçe Başkanı Mustafa Çoban, Görevinden İstifa Ederek Demokrat Parti'den Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.

Doğru Yol Partisi (DYP) Bandırma İlçe Başkanı Mustafa Çoban, görevinden istifa ederek Demokrat Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

DYP Bandırma İlçe Başkanı Mustafa Çoban, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Demokrat Parti'den Balıkesir milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısına son kez başkanlık yaptıktan sonra ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Çoban, "Bugün yaptığımız yönetim kurulu toplantısına son kez başkanlık yaparak yeni kurulan Demokrat Parti'den milletvekili aday adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim" dedi. DYP ve Anavatan Partisi'nin birleşmesi ile ilgili olarak ilçe teşkilatılarına parti genel merkezlerinden henüz bir bilgi ulaşmadığını belirten Çoban, iki partinin birleşmesini de desteklediklerini sözlerine ekledi.

(MEY)

08.05.2007 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title