Haberler

Düzcespor'un Başkanı İsmail Bayram

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden Süper Amatör Lige düşen ve bu sezon yeniden bir üst lige çıkmak için mücadele edecek olan Düzcespor'da Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi.2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 13.Grubu 6.sırada tamamlayan,...

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden Süper Amatör Lige düşen ve bu sezon yeniden bir üst lige çıkmak için mücadele edecek olan Düzcespor'da Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi.

2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 13. Grubu 6. sırada tamamlayan, statü gereği oynadığı baraj maçında Süper Amatör Lig Lideri Akçakocaspor'a 1-0 yenilerek tarihinde ikinci kez Süper Amatör Lige düşen Düzcespor'un Olağan Genel Kurulu Kızılay Düğün Salonu'nda yapıldı. Yeterli çoğunluğun oluşmasının ardından Divan Kuruluna İhsan Çetin, Mustafa Fırtına ve Erdoğan Bıyık seçildi.

Düzcespor Genel Sekreteri Kenan Varol, 2011 - 2012 sezonunda yapılan harcamalar hakkında kongreye katılanlara bilgi verdi. Varol, "Başkanımız İsmail Bayram önderliğinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. İstediğimiz gibi bir sezon geçiremedik. Her kulübün kötü bir yılı olabilir. Bizde bunu yaşadık. Artık geçmişle değil önümüze bakıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmalı ve kulübü en iyi yerlere getirmek için taşın altına elimizi koymalıyız" dedi.

Varol konuşmasının ardından 2011 - 2012 sezonunda 1 milyon 57 Bin TL harcandığını söyledi.

Yapılan açık oylama ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kulüp tarihinde bir ilke imza atarak 3. kez kulüp başkanlığına seçildi. Bayram'ın listesi ise şu isimlerden oluştu; "İsmail Bayram, Selahattin Kudu, Eyüp Topçu, Hızır Ekşi, Kenan Varol, Hakan Zengin, Recep Pak, Mutlu Kayan, İsa Eser, Hüseyin Yılmaz, Orhan Aydın, Osman Yaman." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Bayram Kızılay Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title