Haberler

    Dursun Özbek'ten Sitem

    Galatasaray Başkanı, yönetimden uzak duran sarı-kırmızılılara sitem etti, “Kimse elini taşın altına sokmuyor. Böyle bir zamanda yönetime girmeyeceksin de ne zaman gireceksin? Bu yükü beraber omuzlamak varken, ne yazık ki destek göremedik” dedi.

    NEVZAT DİNDAR

    Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek listesine girmeyi kabul etmeyen isimlere sitem etti.

    Güçlü bir yönetim kurulu için kolları sıvayan ama istediği yanıtı alamayan Özbek'in, "Kimse elini taşın altına sokmuyor. Böyle bir zamanda yönetime girmeyeceksin de ne zaman gireceksin? Bu, Dursun Özbek'in değil, Galatasaray'ın sorunudur. Bu yükü beraber omuzlamak varken, ne yazık ki destek göremedik" diye sitemde bulunduğu belirtildi.

    Terim kararı

    Yönetime giren arkadaşlarına teşekkür eden Özbek'in, "2 senede gerçekleştirdiğimiz ve devam eden önemli projelerimiz var. Önümüzdeki 3 yıl kulüp için hayati önem taşıyor. Hep beraber bu yükün altından kalkacağız. Görevden kaçmayan arkadaşlarımı tebrik ederim" dediği bildirildi.

    Başkan Özbek'in, Fatih Terim'le ilgili olarak da, "En doğru kararı verdik. Florya'yla ilgili kafamızda en ufak bir şüphe olmayacak. Terim yükümüzü de hafifletecek" ifadesini kullandığı bildirildi.

    Bu arada Başkan ve ekibi, seçime katılımın yüksek olması için elinden geleni yapacak. Çünkü düşük katılımlı bir seçim sonrası "Şu kadar kişi katıldı, şu kadar muhalefet var" eleştirilerinin gelebileceğini tahmin eden Özbek ve ekibi, bu nedenle yüksek katılıma büyük önem veriyor.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title