Haberler

İsveç'te Türk Sihirbaza 'En Özgün Sunum' Ödülü

İsveç'in Başkenti Stockholm'de Düzenlenen Dünya Sihirbazlar Şampiyonası'na Katılan Türk Sihirbaz Cengiz Özyurt 'En Özgün Sunum' Ödülüne Layık Görüldü.

İsveç`in başkenti Stockholm`de düzenlenen Dünya Sihirbazlar Şampiyonası`na katılan Türk sihirbaz Cengiz Özyurt `en özgün sunum` ödülüne layık görüldü.

Özyurt, kukla papağan`a yaptırdığı sihirbazlıkla en özgün sunum takdirini alarak dünya sihirbazlar literatürüne adını yazdırdı.

Turnuvaya katılan 3 bin sihirbaz arasından sıyrılarak jüri özel ödülüne sahip olan başarılı sihirbaz bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Cengiz Özyurt, Türkiye`ye Dünya Şampiyonası`nda böyle bir ödül getirdiği mutlu ve gururlu olduğunu, Dünya Sihirbazlar Örgütü (IBM) Başkanı Roger Miller`in elinden böyle bir ödül almasının ise kendisini ayrıca gururlandırdığını belirtti. Türk sihirbaz 2`inci kez Dünya Sihirbazlar Turnuvası`na katıldığını ve Türkiye`nin de sihirbazlık alanında var olduğunu dünyaya göstermek istediğini belirtti. Özyurt “Amacımız Türk şirketlerinden destek alarak 2012 Dünya Sihirbazlar Turnuvasını Türkiye`de gerçekleştirmek. Umarım bu katılım ile Türk gençlerinin de önünü açmış olduk. İnşallah ileride gençlerimiz dünya turnuvalarında da ülkemize başarı getirirler¨ dedi.

Stockholm`deki Türk heyeti Başkanı Sihirbaz Özlen Tuncer`ise, “Stockholm`de düzenlenen Dünya Turnuvası`ndaki beklentilerimizi aştık. ABD`li Sihirbazlar Federasyonunun bizim sunumuzdan memnun olması ve bu turnuvadan en özgün sunum takdiri almamız bizim burada Türkiye`yi en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesi. Çok mutlu bir şekilde ülkemize döneceğiz¨ diye konuştu. Türk heyeti kaldıkları Otelden gelen talep üzerine ek bir gösteri yaparak Türkiye`nin tanıtımını şampiyona dışında da yapmış oldu. Vanadis Otel`in havuz başında Türk heyeti Başkanı Özlen Tuncer ile yaptığı ortak gösteriyle izleyenleri büyülen Cengiz Özyurt otel müşterilerinden de tam puan aldı. Özlen Tuncer, amaçlarının dünyanın her yerinde Türk sihirbazları tanıtmak olduğunu belirtirken, “İzleyiciyi oyuna dahil ederek yaptığımız gösteriler çok etkileyici oluyor. Sanıyorum bu oyunumuzu izleyen ve katılanlar uzun süre bir Türk sihirbazı konuşacak ve bu da Türkiye`nin tanıtımı açısından çok iyi bir araç¨ dedi.

1 hafta süren turnuvada sahne performansında Pilou adlı Fransız sihirbaz ile masabaşı performansında ABD`li Rick Merill` birinciliği paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title