Haberler

Düğün Magandaları Adliyede

Afyonkarahisar'da Bir Düğünde Havaya Ateş Açılması ve 1 Kişinin Hayatını Kaybetmesiyle Sonuçlanan Olayla İlgili 15 Kişi Gözaltına Alındı.

Afyonkarahisar'da bir düğünde havaya ateş açılması ve 1 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Işıklar beldesindeki bir düğüne eğlenmeye giden Tuncay Suma, havaya ateş açılmasıyla vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Suma, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bunun üzerine araştırma başlatan jandarma ekipleri, düğünde havaya ateş açtıkları belirlenen 15 kişiyi gözaltına aldı. 15 kişi, jandarmada alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tuncay Suma'nın, Y.Y.'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Şahısların üzerinde yapılan aramada 2'si ruhsatsız 7 tabanca, üç adet kuru sıkı tabanca ve üç adet av tüfeği ele geçirildi.

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title