Haberler

Dp Milletvekili Adayları İlçe Turunda

Dp Artvin Milletvekilleri Adayları Adnan Çorbacıoğlu ve Adnan Çelitikçioğlu Yusufeli İlçesinde Seçmenleriyle Biraraya Geldiler.

DP Artvin milletvekilleri adayları Adnan Çorbacıoğlu ve Adnan Çelitikçioğlu Yusufeli ilçesinde seçmenleriyle biraraya geldiler.

İlçe teşkilatı mensupları ve partililer tarafından ilçenin Su Kavuşumu mevkiinde karşılanan adaylar, ilçede araçlarla tur attıktan sonra Kılıçkaya beldesini ziyaret ettiler. Kılıçkaya beldesinde vatandaşlarla sohbet eden adaylar, kendileri için destek istediler. Adaylar belde halkının sorunlarını da dinleyerek, seçilmeleri durumunda çözüm taahhüdünde bulundular.

Yusufeli ilçesine geçen adaylar ilçe merkezinde bir çay bahçesinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti. Çeltikçioğlu, burada yaptığı konuşmada “Demokrat Parti'nin iktidar olması halinde KPSS'yi kaldıracağız, bölgesel sınavlar yapacağız. Şu an ki sistem adaletsizlik içeriyor. Artvin'de, Trabzon'da sınava giren bir gençle İstanbul'da sınava giren bir genci bir kıyaslayamayız.”diye konuştu.

Adaylar daha sonra ilçede esnafı ziyaret ettiler. Aşırı sıcaktan da bunalan adaylar bir kahvede oturup ayran içerek yorgunluk attılar.

(ND-İRT-Y)

24.06.2007 12:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

3.Sayfa Magazin Sağlık Kültür Sanat Politika Spor Dünya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title