Haberler

Domaniç, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Tek Yürek

Kütahya’nın Domaniç İlçesinde "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" günü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi etkinlikler düzenlendi.

Kütahya'nın Domaniç İlçesinde "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" günü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi etkinlikler düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev ekrandan halka hitabı vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle takip edildi.

Ardından, Domaniç Kaymakamlığı önünde toplanan protokol ve çok sayıda vatandaş "Milli Birlik Yürüyüşü" kapsamında Belediye Meydanına yürüdü.

Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen halk, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Her şey vatan için" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atarak Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) lanetledi.

Belediye Meydanında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması sonrası Kuran'ı Kerim tilaveti ile program devam etti.

İlçe Müftüsü Kemal Akpınar, ise kürsüye çıkarak 15 Temmuz Şehitleri için dua okudu.

Vatandaşlara hitap eden İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, " Bu günü bizlere anlamlı kılan elbette Malazgirt zaferi, bu günümüzü anlamlı kılan elbette Çanakkale destanı ve bu günümüzü anlamlı kılan elbette 15 Temmuz demokrasi gecesidir. Evet, çok zor bir süreci geride bıraktık. Milli duygularımızın tavan yaptığı bir kez daha bütün dünyaya vatanımız ve bayrağımız için neleri yapabileceğimiz bir süreç. Darbeye karşı verdiğimiz mücadele bir kez daha gösterdi ki söz konusu vatansa gerisi teferruattır" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ise, "15 Temmuz'da Türk'e kefen biçmeye çalışanlar derslerini aldı. Bitmez bizde Ulubatlı Hasanlar, Seyit Onbaşılar, Mustafa Kemal'in askerleri ve Ömer Halisdemir'ler. Şunu da unutmasınlar ki Türk milleti hiç bir zaman, ne Cumhurbaşkanı'nı, ne Başbakanı'nı, ne de siyasi parti liderlerini düşmana yem ettirmez. "Ne mutlu Türküm diyene" diyerek sözlerine son verdi.

Program çeşitli etkinlikler ile gece yarısına kadar devam etti.(TY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kütahya Domaniç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title