Haberler

Doğan Bekliyor, Yönetim Tartışıyor

Ömür Avcı / Trabzon,29(dha) Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Sezon Sonunda Görevine Devam Edip Etmeyeceği Konusunda Yönetimdeki Görüş Farklılıkları Yavaş Yavaş Su Yüzüne Çıkmaya Başladı. Doğan'ın Göreve Getirilmesinde Önemli Rol Oynayan Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tecrübeli Hocaya Destek Açıklamasının Hemen Ardından Başkan, Asbaşkan ve Basın Sözcüsünün Bu Görüşe Destek...

Ömür AVCI / TRABZON,29(DHA)

TRABZONSPOR'da teknik direktör Ziya Doğan'ın sezon sonunda görevine devam edip etmeyeceği konusunda yönetimdeki görüş farklılıkları yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Doğan'ın göreve getirilmesinde önemli rol oynayan Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tecrübeli hocaya destek açıklamasının hemen ardından başkan, asbaşkan ve basın sözcüsünün bu görüşe destek vermeyen demeçleri dikkat çekti.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ziya Doğan'a yönetim olarak her türlü desteği verdiklerinin altını çizerek, ''Bu takımın teknik direktörü Ziya Doğan'dır. Kendisinin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına da başladık. Takım küme de düşse, şampiyon da olsa farketmez. Tüm maçlarımızı kaybetsek dahi Ziya Doğan görevinin başında kalacaktır'' dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu açıklamasının ardından Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, sorular üzerine, teknik direktörle ilgili konuşmak için henüz çok erken olduğunu, sezon sonunda bu konunun karara bağlanacağını ifade etti.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu da, Ziya Doğan'la ilgili net durumun Nisan ayının sonlarına doğru belli olacağını ve konuşmak için erken olduğunu vurgulayarak, ''Bu süre içinde oynayacağımızı lig ve kupa maçları teknik direktör konusundaki kararımızda belirleyici rol oynar'' dedi.

Son olarak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak da, Haşim Sayitoğlu'nun açıklamasına destek verir nitelikte yaptığı açıklamada, ''7 maç kazanamadığımız, üst üste yenildiğimiz en zor dönemde bile Ziya Doğan'ın arkasında durduk. Yine duruyoruz. Ama şunu belirtmeliyim ki; gelecekle ilgili belirleyici rol oynayacak saha sonuçlarıdır'' diye konuştu.

Bordo mavili takımda yönetimin 4 ayrı isminden gelen bu açıklamalar kritik maçlar öncesi kafalardaki soru işaretlerini artırırken, yönetimin Doğan'a tam destek veriyorsa bunu kamuoyuna açıklaması gerektiği görüşü seslendirildi.

SZYMEK'TEN HABER VAR

Devre arasında bordo mavili kulübe bir faks göndererek futbolu bıraktığını belirten ve ülkesi Polonya'ya dönen Szymkowiak'ın kulüple bağlantıya geçerek dönmek isteğini bildirdiği belirtildi. Szymkowiak'ın menacerinin önümüzdeki günlerde Trabzon'a geleceği ve bordo mavili kulüple görüşeceği belirtildi. Polonyalı oyuncunun, kulüple anlaşarak ayrılmayı amaçladığı ve futbol hayatını ülkesinde sürdürmek istediği de vurgulandı. Trabzonspor yönetiminin ise, böyle bir teklif gelmesi halinde kulübün yararı doğrultusunda bir karar vererek satışa onay verebilecekleri belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title