Haberler

Dha Yurt Bülteni -15

CHP'li Özel: 'Terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmiyoruzCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, belediye başkan adaylarının ilgili yerlerden sabıka kaydı alarak başvuru yaptığını belirterek, "Adaylar için 'terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmiyoruz" dedi.

CHP'li Özel: 'Terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, belediye başkan adaylarının ilgili yerlerden sabıka kaydı alarak başvuru yaptığını belirterek, "Adaylar için 'terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmiyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları için Antalya'da bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı ile Aydın Özer, Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç ile Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen de katıldı.

Toplantıda konuşan Özgür Özel, AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in sanki 5 yıldır belediye başkanı değilmiş gibi vaatleri olduğunu söyledi. Türel'in geçen beş yılda verdiği sözleri tutamadığını ileri süren Özel, Antalya'nın beklenen sıçramayı büyükşehir eliyle yapamadığını savundu. Özel, Antalyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da kentte yürüttüğü seçim kampanyasında kullandığı ifadeleri eleştirdi.

EREN ERDEM AÇIKLAMASI

Özgür Özel, eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in 'silahlı terör örgütü hiyerarşisine dahil olmamakla birlikte bilerek, isteyerek örgüte yardım' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası almasını kabul etmediklerini söyledi. Erdem'e yönelik 'vatan haini, ajan, terör örgütü mensubu' gibi söylemler olduğunu belirten Özel, Erdem'in bunların yalan olduğunu kanıtladığını kaydetti. Özel, "Erdem'in davasında gizli tanık vardı, o gizli tanık yalan söylediğini itiraf etti. Mahkemede 'Erdem'e iftira attım' demesine rağmen ceza verdiler. Türkiye'de hukukun askıya alındığı süreçte bu mahkeme kararını reddediyoruz. Erdem'in arkasındayız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ezdiğini ileri süren Özel, Soylu'nun Ankara'da pervane gibi döndüğünü söyledi. Belediye başkan adaylarının ilgili yerlerden sabıka kaydı alarak başvuru yaptığını belirten Özel, AK Parti'li adaylar dışındaki adaylar için 'terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmediklerini vurguladı. Özel, "Süleyman Soylu'nun her konuşmasında ezdiği Özhaseki de ondan geri durmayacak ya, projeyi açıklamayı bırakmış, 'Ankara'yı CHP alırsa su faturalarını militanlar dağıtacak' diyor. Bu kadar ucuz ifadeler korkunun ifadeleridir. Ankaralılara en büyük hakaret bu ifadelerdir" dedi.

İktidarın anketlere küstüğünü belirten Özel, "Bakmazsan görmezsin sayın Devlet Bahçeli. Kenara itersen anketlere güvenmeyebilirsin sayın Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart'ta büyük anket var. Millet kendisine çirkin lakaplar takan bu siyaseti cezalandıracaktır" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın seçim çalışmasında kullandığı cümleleri de eleştiren Özgür Özel, "Bu tükenmişliğin, korkunun göstergesidir" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------

-Özgür Özel ve parti il yönetiminin salona gelişi

-Toplantı salonundan detay

-Katılımcılardan detay

-Özgür Özel'den detay

-Özgür Özel'in açıklamaları

13 DK///1,42 GB

Haber: Hasan DEMİRBAŞ - Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA, -

========================

Polisi 7 yerinden kurşunlayan 4 kişi, barda eğlenirken yakalandı

AKSARAY'da bir dinlenme tesisinde polis memuru Yasin Erken'i ( 32), vücudunun 7 yerinden kurşunlayıp kaçan 4 kişi Nevşehir'de barda eğlenirken yakalandı. Saldırganların, ilk ifadesinde polis memuru Erken'in  hemşire eşi O.E. ve beraberinde doktor M.Ş.'nin kendilerini dolandırdığını iddia ettikleri, Erken'in de tutuklu olan eşinden şikayetlerinden vazgeçmeleri  için kendileriyle buluştuğunu ileri sürdüğü öğrenildi.

Olay, 02 Mart Cumartesi günü saat 17.30 sıralarında Nevşehir Bulvarı Kavşağı'nda bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Tesisin dış bölümünde oturan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli Yasin Erken'in, yanına yaklaşan kişi ya da kişiler, ateş etmeye başladı. Vücuduna isabet eden 7 kurşunla kanlar içinde yere yığılan ve o gün izinli olan polis memuru Yasin Erken, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisi süren Erkan'ın, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Silahlı saldırının ardından Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Polis, yaptığı incelemede emekli patoloji uzmanı doktor M.Ş.'nin çevresinde güven kazanıp, değerli bir yerdeki arsasına iş kurmak için ortak aradığı bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı, Erken'in eşi O. E.'nin de suça karıştığı iddiasıyla tutuklandığını belirledi. Saldırganların ise M.Ş.ve O. E. tarafından dolandırıldığını ileri sürülen Mustafa D. (34) ile arkadaşları Servet K. (43), Nurettin F. (26) ve Volkan Y.(38) olduğunu saptadı. Polis, 4 kişinin Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir barda eğlendiğini belirledi. Nevşehir polisiyle birlikte dün yapılan operasyonla Mustafa D., 'azmettirmek' Servet K. ve Nurettin F., 'silahla ateş ederek kasten yaralamak', olaydan sonra kaçtıkları aracı kullanan Volkan Y. 'de 'yardım etmek' suçundan gözaltına aldı.

Şüphelilerin ilk ifadesinde, polis memuru Erken'in  hemşire eşi O.E.'nin kendilerini dolandırdığını Erken'in de  tutuklu olan eşinden şikayetlerinden vazgeçmeleri  için kendileriyle buluştuğunu ileri sürdüğü öğrenildi. Şüpheliler, sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilmesi

Sağlık kontrolünden çıkartılması

Haber - Kamera: Erkan ALTUNTAŞ / AKSARAY

============================================

Çeyiz getirilirken ateşlediği tabancayla kendini yaraladı, oğlunu öldürdü (2)

SERBEST KALDI, OĞLUNUN CENAZESİNE KATILDI

Şanlıurfa'da kazara oğlu Mehmet Fatih Bağış'ın ölümüne neden olduğu için gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba İsa Bağış, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Kendisinin de yaralandığı olayda oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan baba Bağış, serbest kaldıktan sonra Adli Tıp Kurumu morguna geçti. Bağış, ölümüne neden olduğu oğlu Mehmet Fatih Bağış'ın cenazesinin alınması sırasında gözyaşına boğuldu. Otopsisinin tamamlanmasının ardından Mehmet Fatih Bağış'ın cenazesinin aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Hastanenin morgu

Cenaze aracın gelmesi

Yakınlarının bahçede beklemesi

Acılı Baba İsa Bağış'ın ağlaması

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 115 MB

Haber: Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

====================

Maskeli hırsızlar yakalandı

ÇORUM'da yüzlerine kar maskesi takıp, girdikleri 7 farklı iş yerlerinden sigara, içki ve antika saat çalan Irak uyruklu 3 şüpheli, yakalandı.

Kentte, son günlerde Gülabibey, Yavruturna ve Yeniyol mahallerindeki market, büfe ve tuhafiye gibi 7 farklı iş yerine giren yüzleri maskeli kişilerin, çok sayıda ürünü çaldığı yönünde ihbarlar üzerine polis ekipleri harekete geçti. İşyeri ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kapı kilitlerini kırarak girdikleri işyerinden hırsızlık yapan 3 şüphelinin eşgalini tespit etti. Polisler, Irak uyruklu şüpheliler, M.İ.A, S.M.K. ve M.K.A'yı bir araç içerisinde yakalayarak, gözaltına aldı. Polis ekiplerince araçta ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, bahse konu işyerlerinden çalınan yaklaşık 100 bin lira değerinde içki ve sigaranın yanı sıra, antika saat, kurusıkı tabanca, tuhafiye malzemeleri ve çok sayıda gıda ürünleri de ele geçirildi.

Şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edidi.

Görüntü Dökümü:

Hırsızlık şüphelilerinin adliye getirilmesi

Tekel bayisi soyulan iş yeri sahibi

Detaylar

(SÜRE: 1.40 Dk ) (BOYUT: 100MB)

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR-Serkan BARIŞ/ÇORUM,

================

Parka konulan Misak-ı Milli haritası Yunanları kızdırdı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki Alparslan Türkeş'in adının verildiği parka, Misak-ı Milli sınırlarını gösteren Türkiye haritası dikildi. Sosyal medyada görüntüleri paylaşılan harita, Yunanistan basınında da geniş yankı buldu. Yunan basını ve Yunan siyasi çevreleri, haritaya tepki gösterirken, Belediye Başkanı MHP'li Uğur Serdar Kargın, "Bu, kurucumuz, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün sınırlarını belirlediği haritadır" dedi.

Emirdağ Belediyesi'nce yaptırılan parka, 2017 yılında, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in adının verilmesi kararlaştırıldı. Belediye meclisinden oy birliğiyle alınan kararla parka 'Alparslan Türkeş' adı verilirken, bir de tabela konulması gündeme geldi. Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimi için başkan adayı MHP'li Uğur Serdar Kargın'ın talimatı üzerine parka, Misak-ı Milli sınırlarını gösteren Türkiye haritası üzerine 'Alparslan Türkeş Parkı' yazısının yer aldığı tabela konuldu. Yaklaşık 1,5 ay önce konulan tabeladaki harita, çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılınca Yunanistan'da yankı buldu. Özellikle Yunan basını ve Yunan siyasi çevreleri, haritaya tepki gösterdi.

'YUNAN BASINI BİZİ ANLAYIŞLA KARŞILASIN'

Belediye Başkanı Kargın, İstiklal gazisi torunu olduğunu belirterek, dedesinin anıları ve özellikle kötü hatıraları ile bu topraklarda neler olduğunu bildiğini anlattı. Kargın, "Dedemin vermiş olduğu ve o gün yapmış olduğu mücadeleye biz de haritayla böyle bir anlam kattık. Bunlar İstiklal Savaşı'nda verilen topraklar. Dolayısıyla hafızalarda hala bu topraklarda yapılan zalimlikler konuşulur. Buradaki çocukların, yaşlı kadınların; erkeklerin olmadığı bir zamanda resmi binalara doldurulup yakılmaya çalışıldığı topraklardayız. Şimdi bize tepki gösteren Yunan basını bizi biraz anlayışla karşılasın. Biz Türk milleti olarak tarihin hiçbir döneminde bu tarz bir savaşla muhatap olmadık. Bu tür bir savaşta düşmanlarımıza mukabelede bile bulunmadık. Dolayısıyla bu savaştan gazi olarak çıkan bir dedenin torunu olarak ben de böyle anlamlı bir haritayla parka başbuğ Alparslan Türkeş'in ismini verdik. Milliyetçi ve ülkücü hareketin lideridir. Yunan basında, Yunan gözü ile Rum halkı gözü ile belki başka bir şey ifade etse de milliyetçi, ülkücü hareketin lideri başbuğ Alparslan Türkeş'in ismini verdik" diye konuştu.

'BİR DE TÜRK MİLLETİ HARİTA ÇİZSİN, DEDİK'

Türkiye ile ilgili harita çizenlerin çok olduğunu dile getiren Kargın, "'Bir de Türk milleti bir harita çizsin' dedik. Biz de Türk milletinin mensubu olarak 'gurbetçi diyarı' olan Emirdağ'dan hayal olmayan ve bir zamanlar bizim vilayetimiz olan komşu ülkeleri de içine alarak haritanın bir kısmını bu şekilde ifade ettik. Bu, kurucumuz, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün sınırlarını belirlediği bir haritadır. Şimdi buna karşı çıkmak, Atatürk'ün hedeflerine karşı çıkmak olur" dedi.

Dönemin Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos'un "Ankara'ya 1 saatte geliriz" çıkışına tepki için böyle bir harita hazırladıklarını kaydeden Başkan Kargın, "Türk milliyetçisiyiz, muhafazakarız ve vatan sevdalısıyız. Dolayısıyla 'Ankara'ya 1 saatte ineriz' diyen komşu vilayetin savunma bakanına herhalde ben de Emirdağ'dan böyle bir cevap verdim. Biz de 1 dakikada çizdiğimiz haritayla Ankara'ya gelmenin o kadar kolay olmadığını göstermek istedik. Fanatik, ırkçı savunma bakanına biz de MHP belediye başkanı olarak buradan böyle anlamlı bir cevap verdik" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Tabeladan detay

Tabelanın bulunduğu parktan detay

Başkan Kargın tabelanın önünde iken detay

Başkan Kargın ile röportaj

HABER- KAMERA: Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR,

==================

CHP, Soylu'nun sözleri için araştırma komisyonu talep edecek

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kullandığı bazı ifadelerin açıklığa kavuşmasına yönelik meclis araştırma komisyonu kurulması talebinde bulunacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları için Antalya'da bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı ile Aydın Özer, Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen de toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşan Özgür Özel, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in sanki 5 yıldır belediye başkanı değilmiş gibi vaatleri olduğunu söyledi. Türel'in geçen beş yılda verdiği sözleri tutamadığını ileri süren Özel, Antalya'nın beklenen sıçramayı büyükşehir eliyle yapamadığını söyledi. Antalyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da kentte yürüttüğü seçim kampanyasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kullandığı 'zehirli dil'i kullanarak seçim kazanmaya çalıştığını belirten Özel, bu kampanyanın Antalya'ya yakışmadığını dile getirdi.

EREN ERDEM AÇIKLAMASI

Özgür Özel, eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in 'silahlı terör örgütü hiyerarşisine dahil olmamakla birlikte bilerek, isteyerek örgüte yardım' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası almasını kabul etmediklerini söyledi. Erdem'e 'vatan haini, ajan, terör örgütü mensubu, ajan' gibi söylemler olduğunu belirten Özel, Erdem'in bunların yalan olduğunu kanıtladığını kaydetti. Özel, "Erdem'in davasında gizli tanık vardı, o gizli tanık yalan söylediğini itiraf etti. Erdem'e iftira attım demesi mahkemede varken ceza verdiler. Türkiye'de hukukun askıya alındığı süreçte bu mahkeme kararını reddediyoruz. Erdem'in arkasındayız" dedi.

SÜLEYMAN SOYLU'NUN AÇIKLAMALARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştiren Özel, Soylu'nun bir toplantıda 'Sizin bildiğiniz memleketlerin bir tanesinin üst düzey yöneticisi bundan kısa bir süre önce Cumhurbaşkanımızı aradı. Bir güvenlik toplantısındayken ben yanındaydım. Dedi ki, 'Zordayım birtakım sıkıntılı olayları başımıza getirmeye çalışıyorlar. Benim şunlara ihtiyacım var.' Cumhurbaşkanımız notlarını aldı ve kağıdı bana uzattı. 'Bunları verebilir miyiz?' dedi ve en yakın zamanda göndermemiz gerektiğinin talimatını verdi. Günlerden çarşamba saat 17.00 idi, dünyada böyle bir şey yok. Perşembe saat 18.00'de hem pahada ağır hem de yükte ağır iki büyük kargo uçağı ile beraber, bildiğimiz ülkelerden birisinin başkentine, 25'inci saatte bizim evlatlarımızla beraber indiler. O ülkenin Cumhurbaşkanı, o ülkenin Başbakanı, o ülkenin İçişleri Bakanı şaşkınlık içerisindeydi. Bunu da daha büyütmeliyiz. Bize el uzatanlara daha güçlü şekilde adım atmalıyız' dediğini söyledi.

'MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERECEĞİZ'

Özgür Özel, Soylu'nun kullandığı bu ifadeler hakkında meclis araştırma komisyonu kurulmasını, Soylu'nun gizli ya da açık bir oturumda bu konuda meclisi aydınlatmasını talep edeceklerini söyledi. Özel, "Bu konunun Cumhurbaşkanı ve Soylu tarafından derhal açıklığa kavuşturulması lazım. Burası muz cumhuriyeti değil. Bunlar 31 Mart seçiminin konusu değildir. Soylu, böyle bir devlet sırrı varsa, meclisin istihbarat komisyonu bilgilendirilmesi şartıyla, siyasi parti liderlerine bilgi verip bu tür konular konuşulmazdı. Yurt dışına asker ve silah gönderilmesi TBMM'nin iznine tabidir. Böyle bir izin var mı, yok. Bu gidenler bakan evladı mı, oraya gidenler vatan evladı. Sıkıntının yaşandığı ülke olarak da Sudan lideri Ömer El Beşir'den başkası akla gelmiyor. Soruyoruz o mu, eğer öyleyse savaş suçu işlediği sabit olan ve uluslararası hukukun mahkum etmesi söz konusu olan savaş suçlusu El Beşir'e destek veriyorsanız ne uluslararası meşruiyetten bahsedebilirsiniz ne de uluslararası ilişkilerin gerekliliğinden. Bunun seçime malzeme edilmesi ayrı bir rezilliktir, bunun meclisten gizlenmesi ayrı bir skandaldır" diye konuştu.

'SOYLU, ÖZHASEKİ'Yİ EZİYOR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ezdiğini ileri süren Özel, Soylu'nun Ankara'da pervane gibi döndüğünü söyledi. Belediye başkan adaylarının ilgili yerlerden sabıka kaydı alarak başvuru yaptığını belirten Özel, AK Partili adaylar dışındaki adaylar için 'terörist' gibi ifadeler kullanılmasını kabul etmediklerini vurguladı. Özel, "Süleyman Soylu'nun her konuşmasında ezdiği Özhaseki de ondan geri durmayacak ya, projeyi açıklamayı bırakmış, 'Ankara'yı CHP alırsa su faturalarını militanlar dağıtacak' diyor. Bu kadar ucuz ifadeler korkunun ifadeleridir. Ankaralılara en büyük hakaret bu ifadelerdir" dedi.

ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN SÖZLERİ

İktidarın anketlere küstüğünü belirten Özel, "Bakmazsan görmezsin sayın Devlet Bahçeli. Kenara itersen anketlere güvenmeyebilirsin sayın Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart'ta büyük anket var. Millet kendisine çirkin lakaplar takan bu siyaseti cezalandıracaktır" dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın seçim çalışmasında kullandığı cümleleri de eleştiren Özgür Özel, "Bu tükenmişliğin, korkunun ve samimi Müslümanlıkla bağdaşmadığını göstergesidir. Mahşerdeki hesabı soracak Allah'sa ve siz 31 Mart'ta Şanlıurfa'da seçim kaybetmemek için insanların Allah'a olan inançlarını böyle istismar ediyorsanız olmaz olsun böyle seçim, olmaz olsun sizin gibi Müslüman, yazıklar olsun din simsarlarlarına" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

---------------

-Özgür Özel ve parti il yönetiminin salona gelişi

-Toplantı salonundan detay

-Katılımcılardan detay

-Özgür Özel'den detay

-Özgür Özel'in açıklamaları

13 DK///1,42 GB

Haber: Hasan DEMİRBAŞ - Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA, -

======================

Aşkı için minareye çıkıp 'Her yer Trabzon' diye bağıran genç muradına erdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle birlikte kız istemeye giden, ancak müstakbel kayınpederi Cengiz Baltacı'nın "Trabzonsporlu olmayana kız vermem" yanıtı üzerine minareye çıkıp, "Bundan sonra Trabzonsporluyum, bize her yer Trabzon" diye bağıran koyu Fenerbahçe taraftarı Hasan Sağlam (22) müjdeli haberi aldı. Baltacı, kızını Trabzonspor'un yeni taraftarı Sağlam'a verdi.

İnegöl'de bir ekmek fırınında çalışan Hasan Sağlam, aile büyükleriyle birlikte, gönlünü kaptırdığı Fatma Baltacı'yı ailesinden istemek için evlerine gitti. Koyu Trabzonspor taraftarı olan genç kızın babası Cengiz Baltacı, damat adayına, "Trabzonsporlu olmayana kız vermem" dedi. Cengiz Baltacı, Sağlam'a, minareye çıkarak "Ben Trabzonsporluyum" diye bağırırsa, kızını verebileceğini belirtti. Bordo-mavi formayı sırtına geçirip Alanyurt Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camisi'nin minaresine çıkan Hasan Sağlam, "Ben Hasan Sağlam, bugüne kadar Fenerbahçeli idim, bundan sonra Trabzonsporluyum, bize her yer Trabzon" diye bağırdı. O anları da bir arkadaşı, cep telefonuyla kayda aldı. Sağlam, arkadaşının çektiği görüntüleri, müstakbel kayınpederi Cengiz Baltacı'ya gönderdi ve haber beklemeye koyuldu.

MUTLU SON

görüntüleri izlen Cengiz Baltacı'nın daveti üzerine Hasan Sağlam, aile büyükleriyle birlikte tekrar kız istemeye gitti. Kız isteme merasiminde Cengiz Baltacı, şartını yerine getiren gence kızını verdi. Aile arasında söz kesilirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

Görüntü dökümü

----------

-Kız istemeden detaylar

Süre: 56 saniye, Boyut: 10 MB

Haber: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa), - Kamera: BURSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title