Haberler

Dernekten Okullara Forma Desteği

Merkezi İstanbul'da Bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği, Suşehri İlçesinde Bulunan Ortaöğretim Okullarına Forma Desteğinde Bulundu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği, Suşehri ilçesinde bulunan ortaöğretim okullarına forma desteğinde bulundu.

Suşehri Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda dernek tarafından her okulun kendi rengine göre yaptırılan formalar okul müdürlerine teslim edildi.

Törende konuşan Suşehri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Celal Deniz, her zaman eğitim için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, bu kez ise forma desteğinde bulunduklarını dile getirdi.

Derneğin, maddi imkanlar ölçüsünde her zaman eğitim için var olduğunu belirten Deniz, "Bugüne kadar bir çok öğrencimize burs verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra vereceğimiz bursları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okul Müdürlerimiz aracılığı ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit ederek, onların aracılığı ile burs vereceğiz" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun ise yaptığı açıklamada, derneğin eğitim konusunda yaptığı destek ve öğrencilere verilen burslardan dolayı, dernek başkanı Celal Deniz ve yönetimini kutladığını söyleyerek, yeni formaların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler ise derneğin eğitim konusunda yapmış olduğu desteklerden dolayı kutladığını, eğitim konusunda herkesin bir nebze olsun yardımcı olmaları gerektiğini belirtti.

Daha sonra dernek tarafından yaptırılan okul formaları ve çorapları, ilçede bulunan Okul müdürlerine teslim edildi.

(İG-SE-Y) 19.05.2008 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title