Haberler

Define büyüsü çözmeye giden kişi, esrarengiz şekilde bir anda öldü

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde define büyüsü çözmeye giden kişi hayatını kaybetti. Esrarengiz şekilde hayatını kaybeden kişinin ardından beraber define alanına gittikleri şahıs gözaltına alındı.

Safranbolu'ya bağlı Navsaklar köyü Durali Mahallesi'nde define arayan İlyas K., define olduğunu düşündüğü yerin büyülü olduğunu belirterek, Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yaşayan S.A.'yı getirdi.

BİRDEN YERE YIĞILIP ÖLDÜ

Kazı yapmak üzere belirlenen adrese giden İlyas K., S.A.'dan büyüyü bozmasını istedi. Bu sırada S.A. birden yere yığılırken, öldüğü belirlendi.

BERABER GİTTİKLERİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine jandarma ekipleri çağrılırken, İlyas K. gözaltına alındı. S.A.'nın ölüm nedenin belirlenmesi için cesedi Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Safranbolu Karabük 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (10)

vatandaş:

1 gömülen define illa büyü ile gömülmek zorun değil üzerinden zaman geçerse ve açılmazsa bir cin tarafından sahip çıkılabilir 2 cinler altını seven canlılardır kolay kolayda vermezler 3 bu büyü ve tılsımları çözmek öyle herkesin harcı değil sakın denemeyin 4 tılsımlı bir define çıkartılırken cin öldürülür 5 cinlerde aile ve kabile kavramı çok kuvvetlidir 6 bu olay bu yüzden bir savaşa dönebilir 7 definenin tam yerini bilseniz de fark etmez yeri değişir 8 bu işler akıl işi değildir uğraşanda malu

4
5
yanıtYanıtla
İstanbul34:

Allah aşkına sen normal misin ? Anlattıklarına inanıyor musun Vatandaş. Muhtemelen 15 yaşlarındasın . Saçma sapan boş işler bunlar hurafee

yanıt4
yanıt2
hayal:

anlamıyorum tesadüfen bulunan hiç bir definede cin olmuyor gayet güzel çıkartıyorlar ama bu defineciler bi sahipli muhabbeti gidiyor nasıl oluyor tesadüf bulununca cinle kaçıyormu sahiplenme olayı bence tamamen hikaye

4
0
yanıtYanıtla
Cemalccc:

orada gerçekten define varmış. Devlet el atsın

2
1
yanıtYanıtla
Hay daaaa:

Korku transina girdi.

2
1
yanıtYanıtla
Tatar Ramazan:

Su testisi su yolunda kırılmış...

2
0
yanıtYanıtla
aslan:

eski insanlar çok zekiydi şimdiki salaklar define arıyor:)varmi 3 kuruşa 5 köfte

1
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ÇARPILMIŞŞ :))

0
0
yanıtYanıtla
Çarşı:

Çokmu komiğine gitti

yanıt3
yanıt0
Hakan:

Büyü adamı çözmüş yazık. Nefesin kuvvetli değilse bu işlere bulaşmayacaktın olum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title