Haberler

Çubuk Kaymakamı Sezer'e "veda yemeği"

Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer için veda yemeği düzenlendi.

Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer için veda yemeği düzenlendi.

Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası öncülüğünde Çubuk'taki bir lokantadaki veda yemeğine Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaaddin Almış, Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Reşat Neşeli, Çubuk Bürokratlar, Sanayiciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Yasin Özen, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk-İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli, Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir ve davetliler katıldı.

Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Reşat Neşeli, Çubuk Kaymakamı Sezer'in kısa sürede büyük işlere imza attığını kaydederek, "Biz Sayın Kaymakamımızdan çok memnunduk. Kararları çok hızlı alıyor ve aldığı kararları hızlı bir şekilde uygulamasını yaptırıyordu. Biz kendisini 'Jet Kaymakam' olarak hatırlayacağız. İlçemize jet gibi geldi, jet gibi hızlı işler yaptı ve kısa süre kaldığı ilçemizde jet hızıyla gidiyor" dedi.

Birlikte uyum içerisinde çalıştıkları Kaymakam Sezer'i ilçe halkının çok sevdiğini ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da Sezer'e yeni görevinde başarı diledi.

Kaymakam Sezer ise ilçede bir yıl görev yaptığını ifade ederek, "İlçe için yapılması gereken hizmetleri en iyi şekilde hizmet ettik. İlçe halkı ile her zaman irtibatlı oldum. Sizlerden ayrılmak gerçekten zor ama görev gereği ayrılmak zorundayım ama Çubuk'un yanımda ayrı bir özelliği var. Her zaman gönlüm sizlerle olacaktır." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Baki Demirbaş Uğur Sezer Mülkiye Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title