Haberler

Çorlu'da, "Bayrak Yürüyüşü"

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Çorlu İlçe Başkanlığı, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayını protesto etmek amacıyla "bayrak yürüyüşü" düzenledi.

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Çorlu İlçe Başkanlığı, Diyarbakır'daki bayrak indirme olayını protesto etmek amacıyla "bayrak yürüyüşü" düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki parti binası önünde toplanan grup, Omurtak Caddesi'nden Atatürk Meydanı'nda yürüdü. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından basın açıklaması okundu.

MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün tarafından okunan açıklamada, bölgede Türk devletinin etkisinin giderek azaldığı ve bölücülerin faaliyetlerinin her geçen gün yoğunluk kazandığı iddia edildi.

Bir grup teröristin,  2. Hava Kuvveti Komutanlığı'na bağlı askeri alana girerek Türk bayrağını indirmesinin bardağı taşırdığı belirteilen açıklamada, "Yüksek güvenlikli bir alanda bu hadisenin meydana gelmiş olması olayın vahametini arttırmaktadır. Böylesi bir ihmal ve acziyeti asla kabul edilemez" ifadesine yer verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title