Haberler

CHP'li Usluer'den Aladağ Yurt Yangını Davası ile İlgili Eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Aladağ’daki yurt yangını ile ilgili, “Devam etmekte olan bir dava var, ancak davaya konu yurt binası ortada yok" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Aladağ'daki yurt yangını ile ilgili, "Devam etmekte olan bir dava var, ancak davaya konu yurt binası ortada yok" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Gaye Usluer, Adana'daki yurt yangınında delillerin ortadan kaldırılmak istendiğini iddia ederek, "Yıkım kararı belediyenin onayıyla olabilecek bir durumken, müşteki avukatları dosyada böyle bir belediye onayının bulunmadığını söylüyor. Nasıl yıkıldı? Sanık avukatları delillerin karartılması ve müvekkillerinin kaçma durumunun bulunmamasını gerekçe göstererek tahliye isterken söz konusu yurt yıkılmış. Ortada yurt yok. Devam etmekte olan bir dava var, ancak davaya konu yurt binası ortada yok" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Gaye Usluer Eskişehir Aladağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title